Cum ne facem viața („mai bună”)

Cum ne facem viața („mai bună”)

0
DISTRIBUIȚI

georgeta petrovici

Băi, sunteți bătrâni de când v-ați născut! Nu în sensul de plini de cunoștințe și bune moravuri. Ci morți! Așa sunteți. Să-mi fie iertat limbajul.

E halucinantă campania asta electorală locală pseudo-invizibilă.


Am asistat și eu la aproape scena din Titanic pe Bega și am crezut că nu văd bine. Mi s-a făcut rău când nu am înțeles de ce unii ar afirma public că susțin / votează x candidat cu care n-au nici în clin nici în mânecă, ba din contră, l-au contestat, punctual, ca la carte, până acum. Nu pricep.

Nu pricep modul în care partidele politice au ales să își facă publicitate electorală. Mi se pare incredibil că în secolul XXI, niște oameni tineri pot gândi la modul „dăm acolo și acolo ca să nu ne f… Să mă scuzați din nou. M-am trezit aiurea. Să mă scuzați că nu pot pricepe relevanța unei astfel de interpretări. Alții au premiat, la propriu, entități care le-au fost apropiate de turul pantalonilor. Bravo și lor! E măsura după care trăim și ne facem viața („mai bună”) la 26 de ani de la Revoluție. Pe zi ce trece cred că trebuie doar să ne resemnăm. Că suntem prea tâmpiți pentru orice revoluție. Că Revoluția veche nu a fost a noastră. Că avem memoria prea scurtă și în cazul acesta nu mai putem face nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.