Cum se poate pretinde Nicolae Robu un tip onest alături de Alin...

Cum se poate pretinde Nicolae Robu un tip onest alături de Alin Popoviciu? se întreabă Alfred Simonis, candidat PSD pentru Consiliul Local Timişoara (P)

0
DISTRIBUIȚI

alfred simonis (3) Istoria României de după ′90 a adus în peisajul politic oameni de o calitate îndoielnică, personaje sinistre, diabolice şi profund corupte, indivizi puşi pe jaf, baroni care au luat în stăpânire pe regiuni întregi ca Moldova sau Oltenia, adevăraţi prădători care au devalizat ţara fără scrupule.

Astfel de specimene nu şi-au găsit niciodată locul în politica timişoreană. Niciodată până acum. Niciodată până la Alin Popoviciu, candidatul PNL pentru Consiliul Judeţean Timiş.

Acest om cumuleaza o seamă de însuşiri monstruoase: corupţie, demagogie, şmecherie, lipsa de onoare, incompetenţa, tot ceea ce poate fi mai infect în clasa politică românească, tot ceea ce ar trebui să dispară definitiv din societatea românească.

Sunt de notorietate drumurile la DNA şi stenogramele în care apar înregistrări din care reiese cum făcea presiuni pentru  propriile interese. În 8 ani cât a fost deputat nu a realizat nimic, nu a avut nici un proiect important, cu excepţia propunerilor de a organiza un concurs de Miss în Parlament şi de a impozita vrăjitoria.


Şi-a demonstrat caracterul când a făcut presiuni pentru ca doi poliţişti, care l-au prins gonind pe drumurile judeţului cu 150 de kilometri pe ora alături de preferctul Mircea Băcală, să fie daţi afară. Cât a bătut studiourile televiziunilor naţionale în căutare de celebritate, nu l-a auzit nimeni niciodată să pronunţe numele judeţului în care a fost ales deputat. Nu a spus niciodată nimic legat de Timiş sau de Timişoara. S-a comportat ca şi când acestea nu ar fi existat. Acum, “călare” pe minciună şi pe demagogie, vrea să conducă judeţul şi mimează implicare, exact aşa cum mimează PNL că are candidat la CJT. Se imaginează Făt-Frumos dar nu este altceva decât o biată vuvuzelă cenzurată de şefii de partid şi trecută pe pauză.

Numele lui Popoviciu nu răzbate nici în şoaptă, e bine ascuns în spatele siglei PNL, nu ca un as în mânecă ci ca un secret ruşinos cu care liberalii încearcă să păcălească electoratul.

Oare cum poate Nicolae Robu, care se pretinde integru, corect şi adept al meritocraţiei, să facă tandem cu Alin Popoviciu? Când intri în aceeaşi gaşcă nimic nu mai poate face diferenţa, nici măcar  reevaluarea pe care tot o flutură primarul facebook.

Când te-ai asociat cu Alin Popoviciu într-un proiect electoral, te-ai asociat cu tot ceea ce reprezintă el – acea adunătură de hoţi care au tăiat pensiile, salariile, au închis spitalele, şcolile, au îndatorat ţara la organismele financiare internaţionale, doar pentru a putea fura sute de milioane de euro prin ANRP, în timpul guvernului Boc.

Asta ar trebui să nu uite oamenii. Iar ce-i care merg la vot să-şi amintească cine sunt de fapt reprezentanţii PNL: nişte PDL-işti vopsiţi.