Tânărul Deian Sorescu, soluție pentru ACS Poli cu Iași. Cum a trecut...

Tânărul Deian Sorescu, soluție pentru ACS Poli cu Iași. Cum a trecut peste un episod UMILITOR cu un fost conducător în prim-plan

0
DISTRIBUIȚI
Juniorul Deian Sorescu așteaptă să evolueze cu Iașiul
Juniorul Deian Sorescu așteaptă să evolueze cu Iașiul

Criza din lotul bănățenilor îi aduce în ceasul al 13-lea în vizor pe puștii din propria pepinieră. Deian Sorescu a debutat deja pentru ACS Poli la Ploiești, dar în ultima rundă cu Iașiul va avea alături mai mulți colegi de la juniori și echipa secundă cu posibilitea de a intra în joc. Mijlocașul de doar 18 ani a vorbit azi și de o experiență mai puțin plăcută trăită la clubul timișorean.

Sorescu a reușit în cele doar 11 minute bifate la Ploiești (scor 2-3) să arate mai mult decât unii dintre seniorii mult mai bine plătiți.


Juniorul speră acum să prindă mai mult timp în teren. ”Îmi doresc de foarte mult să-mi arăt adevărata valoare într-un joc oficial, nu mă pot gândi decât că vom câștiga. Despre probleme nu pot să-mi dau cu părerea”, a declarat Deian Sorescu. ”M-am simțit foarte mândru, am intrat foarte bine cu Petrolul, nu am avut emoții. Nu am avut ce pierde”, a adăugat tânărul despre evoluția din urmă cu trei runde. Cu CSMS Iași duminică Sorescu va avea mai mulți colegi de generație lângă el, cel puțin pe bancă vor lua loc și Mario Contra, Harald Fridrich, Sebastian Mailat, Lucian Oprea, Sebastian Velcotă sau Cosmin Bârnoi. ”Sper să am mai multe șanse. Nu mai am nicio emoție acum. Sper și îmi doresc, m-aș bucura dacă am debuta fiecare cu dreptul”, a conchis acesta.

Deian Sorescu a mai prins la prima echipă un minut în jocul de Cupă cu Vâlcea, însă putea în câteva ocazii să mai fie pe teren. Înaintea unei partide, tot cu Petrolul, a avut parte însă de un episod șocant. Deși se afla în lot a fost retras la insistențele lui Daniel Stanciu, pentru că nu semnase prelungirea contractului. ”Mi-a jignit și părintele. Mi-a spus că tata e șofer pe vapor. Am oameni foarte puternici lângă mine, care m-au încurajat să trec peste…”, susține Sorescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.