Deputatul PSD Cătălin Tiuch, „înțepături” către liberali: „Care e definiţia ideologică a...

Deputatul PSD Cătălin Tiuch, „înțepături” către liberali: „Care e definiţia ideologică a actualului PNL?”

3
DISTRIBUIȚI

catalin tiuch (5)

Un partid confuz, condus de oameni duplicitari – așa este văzut PNL Timiș de deputatul PSD Cătălin Tiuch. Faptul că în trecut PNL și PDL au fost inamici politici și că PNL a fost aliatul PSD în lupta împotriva lui Traian Băsescu, fostul președintel al României, ales din partea PDL, nu a fost uitat de Tiuch, care astăzi a taxat compromisurile ideologice.


Mai mult, deputatul a criticat și echipa formată din Alin Popoviciu, fost PDL, pentru Consiliul Județean Timiș și Nicolae Robu, PNL istoric, pentru Primăria Timișoara.

Cum s-a pedelizat PNL Timiş

„Care e definiţia ideologică actualului PNL? Este partidului lui Virgil Drăgănescu, al lui Viorel Coifan sau al progeniturilor lui Traian Băsescu? Care e poziţia oficială privind tăierea salariilor bugetarilor pentru că atunci când s-au tăiat domnul Robu era împotrivă şi domnul Popoviciu era pentru? Care e poziţia oficială a PNL Timiş privind referendumul de demitere a lui Traian Băsescu? Respinge sau acceptă referendumul? La acea vreme domnul Robu era cu noi pe scenă şi domnul Popovociu erala Tv şi îndemna oamenii să nu iasă la vot. Care e poziţia PNL Timiş privind în închiderea spitalelor? Domnul Popoviciu ne explica că e un lucru bun şi că e firesc să se închidă spitalele în Timiş şi domnul Robu s-a zbătut ca să le ţină deschise. O întrebare mai am prvind codul de etică. Am văzut că au candiaţi cu probleme penale aş vrea ştiu dacă codul de etică s-a aplicat cuiva sau ele există numai pentru a ieşi cu el în presă?”, s-a întrebat retoric deputatul.

3 COMENTARII

  1. Nu realizezi faptul ca esti o panorama, ajuns la gramada deputat. Modul cum te exprimi naste multe semne de intrebare. O rusine pentru aceste vremuri.

  2. Marius, hai fi serios!!! Daca era asa, nu e unde el acum. Tiuch chiar este cel mai ok deputat de Timis, care a facut destule pentru voi, astia care discreditati atat de mult. Felul cum s-aexprimat a fost foarte corect!!! Felicitari Tiuch, PNL chiar trebuie tras la raspundere!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.