Festivalul Timişoara Rocks începe în această seară. Vezi de la ce oră...

Festivalul Timişoara Rocks începe în această seară. Vezi de la ce oră urcă pe scenă Guano Apes

0
DISTRIBUIȚI
timisoara rocks facebook Festivalul Timişoara Rocks
Festivalul Timişoara Rocks are loc în acest weekend

Weekend special pentru iubitorii de muzică rock, în capitala Banatului: Festivalul Timişoara Rocks începe în această seară.

Aflat la cea de-a doua ediţie, festivalul a fost mutat de Primăria Timișoara din toiul verii, cum a avut loc anul trecut, în plină campanie electorală pentru alegerile locale.


Explicația primarului Nicolae Robu a fost că evenimentele de acest tip trebuie organizate în perioade în care oamenii se află în oraș și nu vara când timișorenii sau studenții sunt în concedii, respectiv vacanțe.

Astfel, Timișoara Rocks se va desfășura în zilele de 13 și 14 mai 2016, în Piața Victoriei. Vineri, 13 mai 2016, de la ora 19.00, Timișoara Rocks se va deschide cu Burning Table, iar de la ora 20.00 vor urca pe scenă cei de la Viţa de Vie. Cea mai așteptată apariție este cea a trupei germane Guano Apes, care va urca pe scenă de la ora 21.30.

Timișoara Rocks continuă și sâmbătă, 14 mai când de la ora 19.00 vor urca pe scenă artiștii de la Luna Amară, iar de la ora 20.00 Urma. Festivalul se va închide de la ora 21.30 cu prestația belgienilor de la Black Box Revelation.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.