Grindeanu: Lumea nu uită răul făcut de vechiul PDL, ascuns, estompat acum,...

Grindeanu: Lumea nu uită răul făcut de vechiul PDL, ascuns, estompat acum, în PNL VIDEO

4
DISTRIBUIȚI

sorin grindeanu (4)

Sorin Grindeanu, candidatul PSD pentru şefia Consiliului Judeţan Timiş a fost invitatul ediţiei din această seară a PRESSALERT.LIVE. Preşedinte al PSD Timiş, fost ministru în guvernul Ponta, deputat, fost viceprimar şi consilier local, Grindeanu s-a arătat uimit de modul în care liberalii Alin Popoviciu şi Nicolae Robu îşi fac campanie electorală făcând apel la basme şi numindu-se reciproc „Făt-Frumos”.

Sorin Grindeanu: „Eu nu am fost niciodată o vedetă, prefer să fac lucruri care să se vadă”

„Am văzut, nu aveam cum să scap o asemenea ştire. Nu sunt nici Făt-Frumos, nici Zorro, nici Rahan, nici Pif, nici Tom şi Jerry, nimic. Sunt pur şi simplu Sorin Grindeanu, un om care, apropo de ce spuneaţi la începutul emisiunii, nu am probleme de integritate, sunt membru de partid de 20 de ani. Pe unde am trecut am încercat să fac tot ceea ce pot, fie că am fost consilier local, viceprimar, deputat sau ministru în guvernul Ponta tot ceea ce am făcut să fac bine. Şi acelaşi lucru voi încerca şi din postura de preşedinte de consiliul judeţean.(…) Eu nu am fost niciodată o vedetă, prefer să fac lucruri care să se vadă”, a comentat invitatul.

Despre comportamentul primarului Timişoarei, Nicolae Robu, dar şi cel al candidatului PNL Timiş pentru şefia CJT, deputatul Alin Popoviciu, cercetat penal de DNA în dosarul închirierii spaţiilor de la Aeroportul Timişoara, Grindeanu a comentat că „avem un primar care din punctul meu de vedere funcţionează în felul următor: ceea ce nu gândeşte el, nu există.


Ceea ce e total fals. Am mai avut oameni din aştia în ţara asta care au plecat în 1989 cum au plecat, cărora li se părea că ştiu tot. De la cum trebuie să arate lalalele în parc, la cum trebuie să arate Canalul Dunăre –Marea Neagră, cum trebuie să salutăm la inaugurare oamenii aduşi pe margine, cum trebuie să arate absolute tot în această ţară. Mi-e frică văzând ce excese face PNL şi fac cei doi candidaţi, Nicolae Robu şi Alin Popoviciu că o luăm pe acele urme şi eu ştiu că Timişoara şi Timişul nu merită aşa ceva”.
Legat de centura Timişoarei, şeful PSD Timiş a făcut un apel către toţi politicienii locali să lupte împreună pentru ca acest element de infrastructură să fie realizat, fără a mai purta războaie pe acest subiect. Invitatul a reamintit că atunci când s-au purtat discuţiile legate de introducerea centurii în Master Planul de Transporturi „alte oraşe şi primari din alte oraşe de mărimea oraşului nostru au venit cu toată echipa indiferent de partid, de parlamentari, de preşedinţi de consilii judeţene, au venit şi s-au bătut pentru planurile lor pe zona respectivă. (…) De la noi nu a fost nimeni, am fost eu cu fostul senator Ilie Sârbu şi cu senatorul liberal Ben-Oni Ardelean, în rest nu a fost nimeni”.

Cum este privit candidatul PNL Alin Popovociu în judeţ

Grindeanu a comentat şi că în timpul vizitelor făcute de el în judeţul Timiş a constat că Alin Popoviciu nu se bucură de simpatia oamenilor, care nu au uitat că acesta a fost un membru marcant al PDL, partid care a tăiat pensii şi salarii şi a închis spitale. „Oamenii spun nu, ăştia am văzut ce au făcut cât au fost. (…) Nu s-au crescut salarii şi pensii şi s-au redeschis spitale doar pentru locuitorii de la ţară sau pentru localităţile unde sunt primari PSD. S-au făcut pentru toţi românii, precum şi lucrurile rele pe care le-au făcut cei vechiul PDL, ascunşi aşa sub sigla PNL, estompaţi, mascaţi, le-au făcut pentru toţi românii, iar lumea nu uită”, a atenţionat pesedistul.

Sorin Grindeanu a explicat că guvernul condus de PSD prin Victor Ponta, a alocat aproape 200 de milioane de lei pentru subvenţiile Colterm şi din acest motiv timişorenii nu au îngheţat în locuinţe, pentru construcţia noii aripi de la Spitalul de Copii şi pentru proiectele pe fonduri europene din Timişoara, unde circa 20% din bani provin de la Guvernul României.

4 COMENTARII

  1. Dar despre raul facut de voi comunistilor uita? Mai bine de 20 de an PSD – PCR a condus tara asta si s-a vazut ce a ramas dupa ei. Mult tupeu mai ai d-l Grindeanu sa mai deschizi gura, nu ca ceilalti sunt mai buni, dar mai bine v-ati schimba presedintele vostru condamnat decat sa mai vorbiti despre altii. Sa va fie rusine.

  2. Trebuie sa fii tu insuti Sorin, nu avem nevoie de basme in Timisoara. Ca asta s eintampla acum, Timisoara este un basm care nu s-a trezit, inca, de sub Basmul intitulat : Fat Frumos si Palmtimisoara.
    iti doresc succes la alegeri.

  3. Cata dreptate poti sa ai! In PNL sunt toti fosti PDL-isti, rusine pentru tara noastra si pentru Timisoara.Nu avem nevoie de Feti Frumosi care au doar basme in cap. Trebuie s ane trezim si sa ne trezim acum. Timisoara are nevoie de strazi bine facute, intretinut spatii verzi in cartiere marginase…etc..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.