Hoţul care a dat lovitura vieţii în Spania, prins la intrarea în...

Hoţul care a dat lovitura vieţii în Spania, prins la intrarea în România. Cum l-au capturat poliţiştii de frontieră şi ce au găsit asupra lui

0
DISTRIBUIȚI

tigari politie de frontiera06_resize

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului de Combatere  a Migraţiei Ilegale şi Infracţionalităţii Transfrontaliere – I.T.P.F. Timişoara au reuşit să prindă un bărbat care a furat în Spania.


În 30 apriliie aceştia au fost sesizaţi de către un  cetăţean român domiciliat în Spania că i-au fost furaţi 5000 de euro, mai multe bijuterii,  obiecte cosmetice şi îmbracăminte. Principalul  suspect – P. Simion, cetăţean român domiciliat în judeţul Tulcea. Imediat poliţiştii l-au dat în consemn pe cel indicat în plângere. În a doua zi de Paşte, la vama Nădlac 2 s-a prezentat la intrarea în ţară chiar cel dat în consemn.

Cu ce l-au prins asupra sa polițiștii de frontieră pe hoţul care a dat lovitura vieţii în Spania

„Cu ocazia efectuării controlului specific de frontieră şi controlului amănunţit poliţiştii de frontieră au gasit asupra acestuia  suma de 5000 de euro, 4 inele din metal galben si alb, 1 brăţară  din metal galben ,  1 colier din metal galben, un ceas de damă de metal galben, o pereche de cercei din metal galben, 2 parfumuri mărcile Chrisrian Dior şi Fernandez, un portofel, o geanta de piele,  o cutie din lemn pentru bijuterii, 15 chitanţe bancare  şi foi de transfer bancar şi un album de fotografii, bunuri reclamate a fi sustrase în plângerea formulată”, se arată în comunicatul Poliţiei de Frontieră. Suspectul s-a ales cu dosar penal pentru furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.