Implant Pentru Refuz lansează un album acustic. Vezi câte piese conţine discul...

Implant Pentru Refuz lansează un album acustic. Vezi câte piese conţine discul şi când va ajunge în mâinile fanilor VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

implant-1-640x427

Trupa timişoreană Implant Pentru Refuz lansează un inedit album acustic, care a fost înregistrat în cadrul concertului pe care muzicienii l-au susţinut la începutul lunii octombrie a anului trecut, în cadrul seriei de evenimente derulate în cadrul expoziţiei Atoms Vectors Pixels Ghosts, semnată The Designers Republic, care s-a desfăşurat în curtea interioară a cafenelei D’arc, în spaţiul numit Piaţa Unirii Cinci.

Recent, membrii trupei au lansat pe Youtube prima piesă care va fi inclusă pe acest material discografic, „Sidef“. „Am ascultat materialul pe care l-am înregistrat cu ocazia acelui concert minunat şi ne-am gândit că ar fi păcat ca piesele astea să nu ajungă şi la fanii noştri. Noi am cântat foarte rar acustic, am avut concertul ăsta de anul trecut, care a ieşit foarte fain. Am mai cântat doar de două ori acustic, în cadrul conceptului Tranplant Acustic, în 2012, la clubul Daos din Timişoara şi la Fabrica în Bucureşti.


Oricum fanii noştri se plâng că nu pot să ne vadă foarte des, aşa că ne-am gândit ca prin intermediul acestui material măcar să ne audă, într-o formulă inedită“, ne-a declarat Octavian Horvath, solistul trupei.

Discul acustic al celor de la Implant Pentru Refuz va cuprinde opt piese care vor totaliza 45 de minute şi va fi lansat la începutul lunii iunie a acestui an. „A ieşit foarte fain concertul de la D’arc din curte, avem amintiri foarte frumoase de acolo. Atmosfera creată de fani a fost deosebită. Am avut parte şi de un microfon de ambianţă, aşa că am reuşit să surprindem şi reacţia publicului. Mulţi nu-şi dădeau seama la început ce piesă urmează şi pe măsură ce cântam, lumea începea să fredoneze versurile. A fost un concert minunat şi aşteptăm cu nerăbdare să lansăm acest material discografic, care se va găsi bineînţeles şi în format fizic“, a mai spus „Vita”.

Anul trecut, trupa alcătuită din Octavian „Vita” Horvath – voce; Valentin „Freaky” Popescu – chitară; Răzvan „Meshu” Nicov – chitară; Czifrak „Pista” Stefan – bas şi Alexandru Hera – tobe a editat albumul „Cartography”, care a fost scos şi pe vinil, disc ce a văzut lumina zilei în urma unei campanii de crowdfunding.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.