Informatica Timișoara a anulat eșecul de la Galați. Formația lui Robert Lupu...

Informatica Timișoara a anulat eșecul de la Galați. Formația lui Robert Lupu joacă mâine seară partida decisivă pentru accesul în finala Ligii I la futsal

0
DISTRIBUIȚI
informatica (28)
Informatica Timișoara a egalat situația la general cu United Galați: 1-1

Înfrângerea surprinzătoare de pe terenul lui United Galați a fost răzbunată azi de elevii lui Robert Lupu. CS Informatica Timișoara s-a impus cu 5-2 în cea de-a doua partidă din semifinale împotriva moldovenilor. Jocul de azi nu a dus lipsă de momente tensionate. Bănățenii au însă acum avantajul de a disputa tot pe teren propriu partida decisivă pentru un loc în finala Ligii I.

Informatica nu a avut cuvinte de laude la adresa arbitrajului după jocul de azi din ”Olimpia”.


Timișorenii au acuzat un penalty nedat în minutul 3. Apoi, Fl. Matei, provocat de un adversar, a fost eliminat două minute mai târziu. Chiar și așa brazilianul Savio a deschis scorul după o acțiune personală în prima repriză. Janjic a ratat în minutul 18 o penalitate dictată pentru faulturile adunate de gălățeni. Același internațional sârb a stabilit însă, cu un șut la vinclu, scorul pauzei: 2-0.

Relaxarea a fost acuzată după pauză deoarece CS Informatica s-a văzut egalată după cinci minute de joc. Tudose și Moldoveanu punctând pentru United Galați. Bănățenii au revenit mai hotărâți în atac și Slobodan Janjic a dus scorul la 3-2. Savio a realizat și el dubla, pentru ca ultimul gol, de 5-2, să-i aparțină conaționalului Felipe Oliveira (min. 28). 

Partida 3, decisivă, dintre Informatica și United Galați se dispută mâine, de la ora 19.00, în Sala ”Constantin Jude”.

Informatica Timișoara: Vasile Giurcanu, Theodor Lungu, Robert Voin – Robert Lupu, Gabriel Dobre, Adrian Calugareanu, Florin Matei (cpt.), Slobodan Janjic, Stefan Rakic, Dusan Milojevic, Slaven Novoselac, Felipe Oliveira, Savio Valadares.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.