Ioan Miculaș, președintele lui ACS Poli, SUPĂRAT pe declarațiile lui Petre Grigoraș....

Ioan Miculaș, președintele lui ACS Poli, SUPĂRAT pe declarațiile lui Petre Grigoraș. Pe ce temă importantă îl contrazice și ce îi mai reproșează tehnicianului

0
DISTRIBUIȚI

grigoras (1)

Formația timișoreană din Liga I, aflată pe loc retrogradabil, nu are parte de un Paște deloc fericit. Pe lângă eșecul cu 1-5 suferit pe terenul lui CFR Cluj, conducerea lui ACS Poli s-a supărat pe declarațiile incendiare ale lui Petre Grigoraș. Președintele Ioan Miculaș neagă că problema contractelor scadente e așa de gravă și îi reproșează antrenorului afirmațiile îndreptate împotriva propriilor jucători.

Ioan Miculaș a reacționat aspru la un post local de televiziune după ce Grigoraș a spus că 14 jucători de la ACS Poli au contractele scadente la finele lui mai.


Astfel echipa timișoreană ar risca să aibă mari probleme și dacă prinde locul 12, de baraj. ”Nu știe ce spune, sunt 12, dintre care patru au semnat deja … am vrut să facem o economie de 200-300 de mii de euro… Toate echipele au procedat astfel. În programul Ligii I scrie că pe 31 mai se încheie campionatul. Cu patru am semnat deja. De mâine urmează și ceilalți să vină, să prelungească înțelegerile prin actele adiționale… Nu știu de ce a spus asta”, a declarat Ioan Miculaș în emisiunea Liga de Vest de la Tele Nova.

Președintele lui ACS Poli s-a arătat deranjat și de vorbele dure ale ”principalului” îndreptate spre proprii elevi. ”Nu e normală declarația legată de jucători, să dea în jucători, l-am chemat în Consiliul Director… El destabilizează, ca antrenor nu are nicio vină, dar a știut lotul când a venit la Timișoara… El trebuie să facă echipa să joace, nu să dea în ei. E mai glumeț, dar niște chestii nu se fac. Noi mai avem jucători în lotul B, dacă spune că străinii nu vor să joace”, a mai spus Miculaș pentru aceeași sursă. Conducătorul a adăugat că miercuri va avea loc o (nouă) ședință la clubul timișorean pentru analizarea mai multor aspecte deranjante.

Rămasă tot la trei puncte de locul 12 (6 în play out), ocupat de Voluntari, ACS Poli dispută următorul meci pe teren propriu, luni, 9 mai (ora 20.30), cu CSU Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.