Ion Răducanu, mesaj pentru Nicolae Robu: „Primăria nu are nevoie de un...

Ion Răducanu, mesaj pentru Nicolae Robu: „Primăria nu are nevoie de un profesor, ci de un bun manager”. De ce crede că Timișoara „merge la vale”

0
DISTRIBUIȚI

ion raducanu (4)

Ion Răducanu, candidatul UNPR la Primăria Timișoara, este sigur că nu o să ajungă primar din două motive: luptă pentru această funcție dintr-un partid mic, plus că primarul în funcție are prima șansă. Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, Ion Răducanu a ținut, totuși, să spună „lucrurilor pe nume” în ceea ce-l privește pe Nicolae Robu în calitate de locuitor al Timișoarei și deputat.

Ion Răducanu: Timișoara, un târg de provincie

Astfel, candidatul UNPR la Primăria Timișoara a precizat că „pe vremea lui Ciuhandu, Timișoara a fost un târg de provincie, târg de provincie e și acum.


Greșeala lui Nicolae Robu e că a menținut același aparat în primărie care a pus Timișoara în genunchi în ultimii 16 ani. Dacă aș fi fost primar, i-aș fi dat afară pe toți. Orașul e condus unipersonal prin decizii pe care le ia primarul în virtutea viselor pe care le are noaptea”. Ion Răducanu a criticat și salariile prea mari pe care le iau polițiștii locali care „nu fac nimic. Numără afișe de pe panouri și parchează neregulamentar”.

De asemenea, candidatul UNPR Timiș mai consideră că Timișoara „a intrat în ridicol în ultimii ani”, din cauza palmierilor și a metodelor de stârpire a ciorilor. „Rog alegătorii să se trezească, pentru că Timișoara merge la vale, nicidecum la deal. Dezvoltarea orașului nu înseamnă doar ca centrul să fie frumos și pe podul Mihai Viteazu să fie ghivece cu flori. Primăria nu are nevoie de un profesor, ci de un bun manager”, a conchis Ion Răducanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.