Ionuț Popa, CONFIRMAT pentru ultimele ”zbateri” ale lui ACS Poli. Cum a...

Ionuț Popa, CONFIRMAT pentru ultimele ”zbateri” ale lui ACS Poli. Cum a ajuns celebru tehnicianul care a făcut carieră la UTA și Iași

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2028047303">

ionut-popa

Informațiile apărute ieri au fost oficializate azi de clubul timișorean. Nici bine nu s-a răcit scaunul lui Petre Grigoraș la ACS Poli și conducerea l-a ocupat cu tehnicianul timișean care și-a început cariera la UTA. Ionuț Popa a fost o variantă și după demiterea lui Florin Marin iar acum s-a înțeles pentru un contract până la finele sezonului, cu drept de prelungire.

Înțelegerea lui Ionuț Popa cu ACS Poli se poate transforma însă într-un mic sejur deoarece gruparea actuală de pe ”Dan Păltinișanu” se află cu aproape ambele picioare în prăpastie. Pentru datoriile către Zicu timișorenii pot fi depunctați chiar înaintea jocului cu Voluntari, echipă care are un avans de cinci puncte și ocupă locul de baraj cu două runde rămase de disputat.

Ionuț Popa (63 de ani) a antrenat-o ultima dată pe Șoimii Pâncota, grupare care a trecut de asemenea printr-o perioadă financiară nefastă. Grupare cu care a pierdut anul trecut în B împotriva lui ACS Poli. Născut la Pesac, în Timiș, Popa a avut tangențe cu Poli doar la nivel de juniori. La început de carieră s-a remarcat prin două promovări la marea rivală din Arad. De asemenea el a fost pe banca UTA-ei la unul dintre cele mai spectaculoase derby-uri cu Poli. Meciul pierdut în 2002 acasă de timișoreni. ”După acel celebru 4-3 de acum câţiva ani, am fost huiduit. Dar la fotbal se trece repede de la o stare la alta”, a explicat tehnicianul într-o declarație pentru digisport.ro. ACS Poli mai are de jucat două partide în play out: miercuri la Voluntari și pe teren propriu cu CSMS Iași. În cazul unei mici minuni – depășirea ilfovenilor în clasament – timișorenii ar juca barajul de supraviețuire.

Declarații spumoase marca Ionuț Popa

Experimentatul Ionuț Popa a avut de-a lungul anilor câteva replici care au rămas în analele ”google-ului”. gsp.ro ”a cules” texte precum: ”Sincer, mie nu-mi place să mă duc la Vaslui! Păi, la ultimul meci au venit cu un tablou de-al meu şi scria ‘Popa prostu”, sau ”Dacă aveam semnal bun la telefon, azi eram la Steaua”. Popa a făcut însă și o declarație care i-a dus faima peste granițe. ”Întotdeauna mi-am dorit să bat un arbitru. Am fost aproape, dar n-am făcut-o niciodată”, au fost vorbele surprinse şi de cei de la The Guardian, în rubrica săptămânală Said&Done. Publicaţia engleză i-au inclus aformaţiile la categoria „Cel mai mare regret”, a notat prosport.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.