JAFUL ANULUI la Arad: pagubă de jumătate de milion de euro după...

JAFUL ANULUI la Arad: pagubă de jumătate de milion de euro după o acțiune planificată ca-n filme

0
DISTRIBUIȚI
Jaf-tigari-Special-Arad jaful anului
Jaful anului la Arad. Sursa foto: specialarad.ro

Două depozite din Arad au fost jefuite „ca la carte”, iar paguba estimată este de nu mai puțin de 500.000 de euro.


Jaful anului s-au petrecut, conform specialarad.ro, în perioada sărbătorilor de Paști, iar hoții, organizați foarte bine, au spart două depozite cu țigări.

În una dintre locații, profitând de faptul că lumea era acasă de sărbători, aceștia au pătruns în incintă, au tăiat cu flexul părți din peretele depozitului și au luat tot ce se putea lua. Imediat după, au pătruns în camerele în care se aflau echipamentele de securitate și au furat dispozitivele de stocare pe care erau înregistrate filmările de pe camerele de supraveghere. Ulterior au folosit extinctoare pentru a stropi zonele în care au operat, încercând astfel să își acopere urmele și să zădărnicească munca polițiștilor criminaliști.

Din cele două locații care au fost scenă pentru jaful anului, hoții au furat nu mai puțin de 500 de baxuri de țigări în valoare de aproximativ 2 milioane de lei. În plus, făptuitorii au spart și două seifuri: unul era gol, însă altul conținea 250.000 de lei. Seifurile sparte au fost găsite în zona localității Nadăș.

Surse din poliție, citate de specialarad.ro, au confirmat că jafurile din zonele Vlaicu și Aradul nou au fost comise de aceeași grupare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.