Peste 5.000 de spectatori la al doilea concert al lui Julio Iglesias...

Peste 5.000 de spectatori la al doilea concert al lui Julio Iglesias la Timișoara GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-123936856">
Julio Iglesias la Timișoara
Julio Iglesias la Timișoara. Foto: Adrian Pîclișan

Concertul lui Julio Iglesias la Timișoara, duminică seara, a avut loc în fața unei mulțimi emoționate. Femei de vârsta a treia, dar și mulți bărbați au umplut Piața Libertății, și au ascultat hituri din tinerețea lor, dar și piese de pe ultimul album pe care spaniolul îl promovează în acest tur. Nu de puține ori oamenii s-au ridicat de pe scaune și au dansat.

„Am fost în România de multe ori, chiar înaintea unora dintre voi”, a spus artistul, care a mai concertat în Timișoara în urmă cu aproape 10 ani.

Potrivit organizatorilor, în Piața Libertății au fost prezente aproximativ 5.000 de persoane, care au cântat și au dansat pe melodiile celebrului artist. Sute de oameni au asistat la concert de după gard. Unii patroni de terase au fixat o consumație minimală de 50 de lei pentru un loc, însă cei care nu au fost dispuși să înghețe de frig la terasă au ajuns la balcoanele și ferestrele din jur pentru se bucura, gratis, de spectacol.

Concertul lui Julio Iglesias la Timișoara a durat aproape două ore și s-a încheiat fără bis și fără incidente.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.