Locuințe cuprinse de flăcări, de Paști. Unde au intervenit pompierii timișeni chiar...

Locuințe cuprinse de flăcări, de Paști. Unde au intervenit pompierii timișeni chiar în noaptea de Înviere

0
DISTRIBUIȚI

pompieri isu

Două familii din Timiș nu s-au putut bucura de Sărbătorile Pascale, iar pompierii din Timiș au avut de lucru din primele ore ale zilei de 1 mai.

„ISU Timis a fost anunţat în data de 1 mai, la ora 3.12, referitor la producerea unui incendiu la o casă de locuit în comuna Teremeşti. La faţa locului s-au deplasat, din cadrul Staţiei de Pompieri Făget, două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, 7 subofiţeri şi un ofiţer.


La sosirea echipajele, incendiul se manifesta pe o suprafaţă de 80 metri pătraţi la nivelul acoperişului. S-a acționat pentru localizarea şi lichidarea acestuia. Cauza probabilă a incendiului este amplasarea unor materiale textile în apropierea sobei. Nu au fost victime.”, au transmis reprezentanţii ISU Banat.

O altă solicitare, în jurul prânzului zilei de ieri, a fost pe Ceahlăului din Lugoj, după orele prânzului, acolo unde un apartament aflat la etajul patru al unui bloc de locuinţe a fost cuprins de un fum gros. Conform cetateanul.ro, la faţa locului au ajuns imediat mai multe echipaje de pompieri care, cu ajutorul unei scări, au coborât de la etajele superioare mai multe persoane speriate să nu rămână prinse în case în caz că incendiul se propaga. Din primele cercetări, pompierii au descoperit că fumul gros a fost cauzat de o tigaie electrică, care a fost lăsată în priză de către proprietari, aceştia părăsind locuinţa la orele dimineţii. O persoană suspectă de intoxicație cu fum a fost transportată la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.