Mobilizare incredibilă de forțe: peste 100 de oameni caută un copil de...

Mobilizare incredibilă de forțe: peste 100 de oameni caută un copil de aproape doi ani dispărut într-un sat din vestul țării UPDATE Băiețelul a fost dat în consemn la frontieră FOTO

0
DISTRIBUIȚI
raul strei
Pompieri, jandarmi și polițiști caută un copil de doi ani.

Mobilizare exemplară de forțe într-un sat din vestul țării. Peste 100 de polițiști, pompieri și jandarmi caută, de câteva ore, un băiețel în vârstă de un an și șapte luni pe care parcă l-a înghițit pământul.

Ce cred polițiștii că s-a întâmplat

Potrivit reprezentanților IPJ Hunedoara, polițiștii au fost sesizați, astăzi, în jurul orei 15.00, cu privire la faptul că pe raza satului Galați, comuna Pui, a dispărut un copil care se juca împreună cu o soră mai mare în apropierea râului Strei.

Imediat, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție care îl caută pe micuț chiar și în acest moment. Polițiștii cred că băiețelul ar fi căzut în râul care trece în apropierea casei în care familia acestuia locuiește.

„Deocamdată nu sunt informații foarte multe. Un copil de un an și șapte luni, care se juca în zona râului Strei, ar fi căzut în apă. Aceasta e ipoteza cea mai plauzibilă, întrucât locuința nu e împrejmuită și e foarte aproape de râu. Familia a sesizat dispariția lui. Sunt echipe mixte, formate din polițiști, jandarmi și pompieri care îl caută”, a declarat pentru Glasul-HD purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

UPDATE Pompierii, jandarmii și polițiștii îl caută și astăzi pe micuțul de doar un an și șapte luni care a dispărut joi din comuna hunedoreană Pui.


De asemenea, aseară au fost trimiși și 40 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Timișoara. Băiețelul a fost dat și în consemn la frontieră. Potrivit polițiștilor, micuțul are înălțime 0,60 – 0,80 metri, circa 10-12 kilograme, păr șaten, față rotundă, ten creol, constituție astenică și ochii căprui. La data dispariției, copilul era îmbrăcat cu bluză trening de culoare albastru-închis, bluzon cu mânecă lungă, de culoare vișinie, ștrampi gri cu roșu, cu motive florale „cireșe”, iar în picioare purta pantofi Adidas culoare roz. Persoanele care pot furniza informaţii care să conducă la depistarea sa, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.