NEBUNIE la Timișoara: cea mai mare bătaie cu apă, organizată în Complexul...

NEBUNIE la Timișoara: cea mai mare bătaie cu apă, organizată în Complexul Studențesc FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


p>bataie cu apa studenti (1)

Cea mai mare bătaie cu apă din Timișoara a fost organizată, astăzi, în Complexul Studențesc. Zeci de tineri s-au adunat în fața căminului 22C și au început să se stropească cu apă. Astfel, nu puțini au fost cei care s-au trezit cu o pungă cu apă în cap sau chiar cu o găleată cu apă aruncată spre ei.

Studenții au profitat de vremea frumoasă și s-au bătut cu apă mai bine de jumătate de oră, începând cu ora 16.00. După câteva minute de la startul acțiunii, unii studenți au ajuns să-i stropească cu apă pe colegii lor sau pe cei care treceau pe aleea din Complexul Studențesc chiar și cu furtunul, de la etajul 1 sau 2 al căminului 22C.

Astfel, la finalul acțiunii toți studenții care au participat la cea mai mare bătaie cu apă din Timișoara au fost uzi până la piele. Bătaia cu apă a fost organizată în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Studenților, care este marcată, astăzi, la Timișoara. Studenții vor mai avea parte, în această seară, și de un spectacol de teatru în aer liber, un film în aer liber, dar și de un concert susținut de What’s Up.

1 COMENTARIU

  1. Slab. Pe vremea mea se aruncau borcane cu apa de la etajul patru al caminului IX. Asta ziua, ca noaptea pe la ora 1 se striga „mai ploua maaaa?” Si raspunsul era „mai ploua in p.m-ti”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.