Șef nou la Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timişoara

Șef nou la Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timişoara

1
DISTRIBUIȚI
nicolaie iancu frontiera adevarul
Nicolaie Iancu. Sursa foto: adevarul.ro

Schimbare la vârful Poliției de Frontieră Timișoara. Fostul comandant a cerut să nu mai fie șef, iar în locul lui vine un ofițer de la Oradea, comisarul șef Nicolaie Iancu.

Începând cu data de 23 mai a.c., prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne, la propunerea inspectorului general al Poliţiei de Frontieră Române, în condiţiile legii, la conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timisoara a fost împuternicit să asigure continuitatea exercitării actului managerial, până la organizarea concursului de ocupare a funcţiei, domnul comisar şef de poliţie Nicolaie Iancu.


Până la această dată, ofiţerul a îndeplinit funcţia de adjunct al Şefului Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontieră Oradea. Măsura a fost dispusă având în vedere încetarea împuternicirii de îndeplinire a atribuţiilor de şef de inspectorat, la cerere, a domnului comisar şef de poliţie Iliuţă Cumpănaşu, care în continuare îndeplineşte funcţia de adjunct al Şefului Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timişoara”, transmite biroul de presă al Poliției de Frontieră Timișoara.

Nicolaie Iancu a fost în trecut și la conducerea Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontieră Oradea.

1 COMENTARIU

  1. A cerut pe naiba, a făcut tâmpenii Mariusica și au fost ambii schimbați !
    Dacă ai sapa te-ai minuna de ce imbecilități a fost în stare Mariusica !!!
    …În rest noul șef …ce dreq de interese urmărește, vom vedea !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.