O mare campioană a României va alerga alături de timișoreni la Crosul...

O mare campioană a României va alerga alături de timișoreni la Crosul Olimpic. Când are loc evenimentul dedicat mișcării

0
DISTRIBUIȚI
cross01_resize-640x427
O nouă ediție a Crosului Olimpic la Timișoara. Foto: arhivă

Ediția cu numărul 21 a Crosului Olimpic organizat la Timișoara va avea parte de un invitat special. Fosta atletă de renume mondial, Gabriela Szabo, va alerga la evenimentul deschis tuturor doritorilor de mișcare.


Crosul organizat de Academia Olimpică Română – filiala Timiș, are loc sâmbătă, 28 mai, și va avea două probe.

Crosul va avea loc cu ocazia Zilei Olimpice iar primii 500 de înscriși vor primi tricouri legate de acest eveniment. Concursul nu e cronometrat și nu se vor acorda premii în funcție de finish, în schimb, organizatorii promit o tombolă cu peste 50 de premii în valoare de peste 1.300 euro. Vor exista două variante ale crosului, traseu de 2 kilometri pentru începători, respectiv de 4 km pentru inițiați.

Invitatul special al evenimentului e nimeni alta decât Gabriela Szabo, fosta sportivă medaliată cu aur la Sydney în proba de 5.000 de metri. Marea campioană va alerga la Timișoara și în scop caritabil.

Crosul olimpic va începe sâmbătă, 28 mai, de la ora 10.00, din Parcul Rozelor. Participanții, indiferent de vârstă, se pot înscrie prin intermediul paginii cros.olimpienii.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.