Ofertă de nerefuzat la o şcoală cu clase profesionale din Timișoara: burse...

Ofertă de nerefuzat la o şcoală cu clase profesionale din Timișoara: burse de 600 lei pe lună pentru elevi

0
DISTRIBUIȚI

targ oferte educationale

Zeci de licee din județul Timiș și-au prezentat oferta educațională în cadrul unui eveniment inedit adresat elevilor și părinților care nu s-au decis încă ce specializare să aleagă din clasa a IX-a. Fiecare unitate de învățământ participantă la „Târgul liceelor timișene – Târgul ofertelor educaționale`~ a avut un stand expozițional reprezentativ, unde s-au prezentat informații cu privire la oferta educațională, dar și produsele specifice activităților derulate de elevi, unde este cazul.

Nu au lipsit nici școlile destinate elevilor cu deficiențe fizice sau intelectuale, printre care și Liceul Tehnologic Special „Gheorghe Atanasiu`~ din Timișoara.


Într-o clasă profesională, elevii cu dizabilități învață să realizeze pliante și astfel au șansa de a-și găsi un loc de muncă mai ușor.

Colegiul Tehnic Electrotimiș din Timișoara a venit cu o ofertă de nerefuzat pentru elevii de-a VIII-a care doresc să se înscrie la o clasă profesională. „Toți elevii școlii beneficiază de două tipuri de burse: una din partea statului și alta din partea firmelor. Astfel, ajung să ia o bursă lunară cuprinsă între 400 și 600 lei, în funcție de standardele pe care elevii le îndeplinesc, nu e deloc puțin`~, au transmis reprezentanții unității de învățământ.

„Târgul Ofertelor Educaționale”, s-a desfășurat la Restaurantul Universitar Politehnica din Complexul Studențesc. În cadrul evenimentului au fost organizate și trei workshop-uri în timpul cărora s-a discutat și despre cum pot elevii să-și construiască o carieră. De asemenea, elevii s-au întâlnit cu studenții pentru a afla cum e la facultate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.