Performanțe remarcabile obținute de elevii de la Liceul „Grigore Moisil” din Timișoara:...

Performanțe remarcabile obținute de elevii de la Liceul „Grigore Moisil” din Timișoara: trei liceeni reprezintă România la olimpiade internaționale

0
DISTRIBUIȚI

medalii fizica olimpiade nationale

Rezultate de excepție obținute de elevii care învață la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” din Timișoara. Liceenii care au participat la olimpiadele naționale desfășurate în perioada 16 – 28 aprilie s-au întors cu o mulțime de premii și medalii. Mai mult, trei dintre elevi au reușit performanța de a intra în componența loturilor lărgite ale României pentru olimpiadele internaționale.

Este vorba de Paul Codrin Oneci, înscris în clasa a XI-a, care s-a calificat în loturile lărgite pentru Olimpiada Internaţională de Fizică şi pentru Olimpiada Internaţională de Astronomie şi Astrofizică.


Codrin a obţinut două medalii de aur la fazele naţionale ale Olimpiadelor de Fizică şi de Astronomie şi Astrofizică. De asemenea, Alexandru Malekshahian Alexandru, clasa a XI-a, s-a calificat în lotul lărgit pentru Olimpiada Internaţională de Matematică. Alexandru a obţinut premiul II la etapa naţională a olimpiadei şi medalie de aur. Totodată, Vlad Rochian Vlad, clasa a XI-a, s-a calificat în lotul lărgit pentru Olimpiada Internaţională de Informatică. Vlad a obţinut menţiune şi medalie de argint.

Liceul Teoretic „Grigore Moisil” din Timișoara are și alți elevi care au obținut rezultate remarcabile. Astfel, Tudor Suciu s-a calificat la faza internațională a competiţiei de Public Speaking ce se va desfăşura la Londra în perioada 9 – 15 mai. Roxana Lucaciu a obţinut, alături de partenerul ei Paul Rednic, locul I la Campionatul European de Dans Sportiv şi s-a calificat la faza internaţională a competiţiei. Andrei Mohuţ va fi unul dintre cei şase elevi care vor reprezenta România la „Young Physicists Tournament” care se va desfăşura în Rusia la sfârşitul lunii iunie, iar Mihai Cighi a devenit vicecampion naţional la karate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.