Petre Grigoraș, jenat după ce a fost anunțat că Robu și Bojin...

Petre Grigoraș, jenat după ce a fost anunțat că Robu și Bojin l-au concediat UPDATE Cine îi ia locul la ACS Poli Timișoara

7
DISTRIBUIȚI
ACS Poli - Botosani (14)
Petre Grigoraș a avut parte de o ”aventură” scurtă la cârma ACS Poli

ACS Poli va părăsi probabil scena primei ligi după un nou moment jenant. Mai erau câteva minute din partida cu Botoșani, în care timișorenii s-au făcut, ce-i drept, de râs (scor 1-4), când a apărut mesajul semnat de Nicolae Robu și Titu Bojin, pe celebra rețea de socializare, conform căruia Petre Grigoraș nu mai e tehnicianul echipei.

”Când mă va anunța, vă voi putea răspunde. Eu nu am Facebook în primul rând și nu am telefonul la mine. Dacă joci te duci repede să te uiți pe telefon? Okay. Asta e decizia dânsului, președintele CA, atunci asta e situația. Mai sunt șanse în joc. E clar că la cum ne prezentăm și rezultatele nu ne ajută șansele sunt infime. Dacă așa s-a considerat că eu sunt vinovatul. La bine și la rău toată lumea trebuie să se implice. De obicei lipsa rezultatelor pică pe antrenor. Dacă s-a hotărât nu are decât să mă anunțe, Știu drumul până acasă. Îmi pare rău că nu a ieșit cum am dorit. Eu și staful meu nu avem ce să ne reproșăm, am încercat să facem o atmosferă. Am avut și ghinion cu atâția accidentați. Asta e viața. Voi accepta fără regret. Singurul e că am venit la Timișoara cu speranța că voi salva, nu s-a putut”, a declarat Petre Grigoraș.

”Am încercat ceva și parcă nu a fost o echipă care își dorește să-și îndeplinească un obiectiv.


Dat fiind lipsa banilor, pregătirii, nu mai stau astfel de lucruri ăn picioare. E imposibil ca 30 de minute sau o repriză să vezi asemenea atitudine. Dacă Timișoara ar fi avut galeria din alți ani, cred că am fi rămas de multe ori la cabine”, a mai spus Grigoraș.

Întrebat de prestația lui Javi Hernandez tehnicianul a continuat: ”Nu pot să o cataloghez, sunt destui de mulți care nu s-au ridicat la nivelul așteptat, nu vreau să spun acum… Era șansa de a juca de la egal la egal cu Voluntari… Nu știu cât de mare sau mic a fost interesul ca Timișoara să aibă echipă în Liga I, pentru că s-au făcut multe greșeli. Și eu am vina mea că echipa a rămas pe același loc, dar cred că e o vină generală. Nu cred că nici celor dinainte, nici mie, nu ar trebui să ni se taie gâtul…”.

”E clar că Timișoara are nevoie de echipă în Liga I. Dacă cei care decid se gândesc de cinci ori, vor avea, sunt sigur, o echipă puternică și aceasta va reveni. Sunt convins că vor alege o strategie mult mai sănătoasă. Felicitări echipei care a promovat, echipei suporterilor. Au urcat în patru ani până în Liga 2, să dea Dumnezeu să facă și mai mult”, a fost probabil mesajul de adio al lui Grigoraș pe Bega.

UPDATE Vine Ionuț Popa

Conform zvonurilor ACS Poli s-ar fi înțeles deja cu Ionuț Popa, fostul tehnician al Pâncotei urmând să încerce minunea în ultimele două etape.

Leo Grozavu: ”Nu cred că se poate schimba ceva prin venirea altui antrenor”

Antrenorul Botoașniul, Leontin Grozavu, era încântat. ”A fost un joc extraordinar. Și rezultatul, patru goluri înscrise în deplasare. Avem cinci jocuri fără înfrângere. Noi ne dorim să câștigăm fiecare meci. Mai sunt două etape, ca să putem spune că avem gânduri mari. Dacă va fi să fie ne-am bucura, ar fi o performanță. Europa League obligă. Sper să avem un parcurs bun și în campionat și în Europa”, a spus și Grozavu.

”Noi am tratat foarte serios. Etapa trecută Poli cu Craiova a fost un joc spectaculos cu multe situații. Au rămas în zece, deja conduceam, se vede că suferă, are probleme interne, se simte evoluția jucătorilor. Niciodată nu vorbesc împotriva breslei mele. Nu cred că se poate schimba ceva prin venirea altui antrenor. Probabil s-a greșit altcândva într-un moment mai devreme. Domnul Grigoraș e un antrenor cu experiență, dar a venit într-un moment rău”, a concluzionat Grozavu despre haosul de la ACS Poli.

7 COMENTARII

  1. Antrenoroo vor fi rrobisor si bojinnelos, pentlru ca tot vor fi someri dupa 5 iunie amandoi! Amandoi au iubiri comune: comunismul si fuutbulu pa iszlazzuri: bocsis si girodda (treagerea la sorti tur/retur urmeaza pe 6iunie la ora 0 si 13 minute!

  2. Se poarta ca Gigi Becali pe banii timisorenilor. O gramada de bani aruncati la gunoi pt ce? Oare nu putea domnul primar sa investeasca altundeva 25 de milioane de lei ?

  3. robulica,ai jucat la pariuri? au fost cateva meciuri memorabile! ai bagat o garla de bani desi am auzit zvonuri ca echipa se vrea sa pice! nesimtire mare pe tine

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.