PHOENIX-ul alb-violet! ASU Politehnica Timișoara, PROMOVATĂ MATEMATIC în Liga a II-a după...

PHOENIX-ul alb-violet! ASU Politehnica Timișoara, PROMOVATĂ MATEMATIC în Liga a II-a după pașii greșiți ai echipelor din Alba

0
DISTRIBUIȚI
ASU Poli Hunedoara (1)
ASU Politehnica e în Divizia B!

Promovare istorică împlinită azi pentru gruparea timișoreană susținută de suporterii alb-violeți! ASU Politehnica Timișoara a primit azi cadouri neașteptate de la Ineu și Lugoj.


Cele două ”vestice” s-au impus cu 1-0 în fața Metalurgistului Cugir, respectiv Performanței Ighiu, în deplasare, într-un moment în care nu mai aveau voie să se împiedice. Astfel, de azi, elevii lui Sorin Brîndescu sunt promovați și matematic în eșalonul secund!

Ighiul, aflat la patru puncte în spatele lui ASU Poli a cedat azi în premieră acasă: 0-1 cu Lugojul, și a ieșit din luptă ținând cont că mai are o singură partidă de jucat. O formație care a întâmpinat probleme financiare în ultimul timp. Poiană a marcat unicul gol al întâlnirii. Între timp, la Ineu, gazdele au câștigat și ele cu Cugirul, fundașul Popovici fiind autorul reușitei. Cum Metalurgistul se afla la șapte puncte în spatele liderului alb-violet și ea a ieșit din luptă.

ASU Poli reușește astfel o performanță istorică în fotbalul românesc: o grupare susținută de fani a reușit să facă pasul în anticamera Ligii I la doar patru ani distanță de la startul proiectului.

Timișorenii porniți din ”Județ” cu echipa studențească vor avea acum o sărbătoare asigurată marți, pe ”Dan Păltinișanu” (ora 19), când vor întâlni Mama Mia Becicherecu Mic, în penultima rundă din C4.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.