Pianistul Teo Milea a ajuns în finala unui important concurs din Canada....

Pianistul Teo Milea a ajuns în finala unui important concurs din Canada. Cum îl puteți susţine VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

teo milea

Teo Milea se bucură de un moment excepţional în competiţia Radio CBC Music Canada – “Searchlight 2016”, melodia Ireversibil ajungând între primele patru piese ale acestui concurs. Peste 1.700 de artiști din Canada s-au înscris inițial în această competiție, iar Teo Milea a reușit performanța de a ajunge în Top 4 finalisti nationali. Cei patru artişti vor concura live în faţa „Juriului Celebrităţilor” alcătuit din Dallas Smith, Sarah Blackwood şi Maestro Fresh Wes, şi în faţa publicului prezent în studioul CBC, astăzi, 17 mai.


Marele câştigător va fi anunţat în data de 22 Mai.

Putem să-l susținem și să-l votăm pe Teo Milea până vineri, 20 Mai, 21.59 (ora României), fie pe site-ul oficial al competiției www.cbcmusicsearchlight.ca, fie direct pe site-ul artistului www.teomilea.com, unde este creat un pop-up special pentru a ajuta direcționarea către vot. Teo Milea s-a stabilit începând din luna octombrie a anului trecut în Canada şi este singurul muzician care participă în această competiţie cu o piesă de solo piano, restul concurenţilor fiind trupe.

De ziua sa, (în data de 21 aprilie), Teo Milea, a anunţat că primul său concert „acasă” de la plecarea din țară va avea loc în data de 19 iunie, în cadrul Music Travel Festival, eveniment ce se va desfăşura la Herneacova, la aproximativ 30 de kilometri de Timişoara. Anul trecut, tot de ziua sa, Teo Milea a lansat coperta albumului Open Minds, cel de-al doilea materia discografic. Albumul Open Minds a fost declarat „best album“ la categoria ambient/instrumental la Akademy Music Awards şi „albumul clasic al anului 2015“ în cadrul unei distincţii oferite de către postul de radio SoloPiano.com. din Statele Unite ale Americii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.