Poluarea din Timişoara, prilej ca Ion Răducanu să acuze competitorii săi pentru...

Poluarea din Timişoara, prilej ca Ion Răducanu să acuze competitorii săi pentru Primăria Timişoara că spun „povești de adormit copiii”

1
DISTRIBUIȚI

ion raducanu la pressalert live (1)

Poluarea produsă de firma Continental în Timișoara este un bun prilej ca Ion Răducanu, candidatul UNPR la Primăria Timișoara, să îi atace pe competitorii săi politici. Acesta a făcut o serie de afirmații dure la adresa organelor precum Garda de Mediu și la adresa candidaților PSD, PNL și PMP la Primăria Timișoara, acuzându-i că sunt inconștienți.

Cine sunt vinovaţii pentru poluarea din Timişoara

„Toți se bat cu pumnul în piept, am văzut zilele trecute când ei habar nu au despre ce e vorba, începând cu cei de la PSD vinovații principali pentru nesoluționarea problemei poluării mediului din Timișoara, pentru că ministrul Mediului a fost Rovana Plumb, iar intervențiile mele pe marginea poluării sunt accesibile pe site-ul camerei.


(…) Poveștile candidatului PSD la Primăria Timișoara de astăzi că luptă cu poluarea, ale candidatului la PMP că se ocupă cu rezolvarea poluării, ale PNL sunt povești de adormit copiii. (…) E un angajament pe care eu mi l-am luat în fața cetățenilor când am ajuns în Parlamentul României că o să lupt să clarific problema fabricii de anvelope Continental. I-am cerut primarului actual viitorului primar peste două săptămâni, probabil tot același așa cum indică sondajele să comande o expertiză la o firmă internațională de prestigiu nelegată prin ițe nevăzute de firma Cotinenrtal”, a spus candidatul UNPR.

Răducanu a atenționat că guvernul țărănist de la acea vreme și primarul Gheorghe Ciuhandu sunt vinovați pentru funcționarea în Timișoara a firmei Continental și că toate expertizele făcute până acum au fost făcute cu date culese de firma Continental. Acesta a făcut o serie de precizări şi pe tema atacurilor realizate de contracandidaţii săi la adresa sa, spunând că nu este deloc interesat de modul în care este denigrat. “Le transmit tuturor că pot să mă atace cât vor în campanii cu fel de fel de mizerii pentru că nu contează. Eu voi spune adevărul până în data de 4 şi după data de 4 pentru că sunt deputat în Parlamentul României şi pot să fac declaraţii politice până atunci în mandatul acesta. Eu nu vreau să atac pe nimeni, dar voi răspunde la fiecare minciuna debitată de unul sau altul, la fiecare poveste spusă de Feţi Frumoşi sau de alţii care sunt funcţionari publici şi fac campanie electorală pe banii obţinuţi de la partide când ei nu au voie să intre în campanii electorale”, a completat candidatul UNPR Timiş la Primăria Timişoara.

1 COMENTARIU

  1. Trebuie votat analfabetul,este banatean nu gluma,din Gorj,vinitura…! Pai,inteligentilor,chiar nu mai produce BANATUL valori politice? Toti jegosii aciuati pe aici,care n-au produs nimic in viata lor,trebuie sa conduca TIMISOARA/BANATUL???

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.