Primarul Nicolae Robu, acuzat că a dus minori în şantier pentru a-şi...

Primarul Nicolae Robu, acuzat că a dus minori în şantier pentru a-şi face campanie electorală. Pesedistul Dan Idolu: „Pe de o parte a fost imoral, pe de altă parte a fost ilegal”

8
DISTRIBUIȚI

dan idolu ion ardeal ieremia (1)

Primarul Nicolae Robu folosește în mod imoral și ilegal copii, pentru a-și face campanie electorală. Este acuzația pe care consilierul local PSD Timiș, Dan Idolu, i-a adus-o astăzi edilului-șef din Timișoara.

Cum a pus Nicolae Robu tinerii in pericol

„Zilele trecute, un liceu de frunte cu care ne mândrim, C.D. Loga a organizat Ziua Şcolii, în 21 mai. Acest liceul nu îşi mai desfăşoară activitatea în clădirea consacrată de pe C.D. Loca, ci într-o altă clădire situată la marginea oraşului. De ce se întâmplă asta? Pentru că acea clădire se află în construcție, a fost predat amplasamentul către constructor și pentru siguranța oamenilor care ar putea ajunge în acest șantier nu este permis accesul, pentru că altfel, cursurile s-ar fi putut desfășura în incinta licelului.


De ce oare a fost nevoie de o sărbătoare a liceului C.D Loga? Este o întrebare retorică la care răspusul l-am citit în presă. (…) Având în vedere că lucrările întârziate la Liceul Loga, coordonate de Primăria Municipiului Timișoara au o valoare de 7.3 milioane de lei și că aici vor învăța 1.800 de elevi cândva pentru că termenele sunt depășite, această investiție blocată de Primăria Timișoara nu este finalizată. Dar pentru a putea organiza o acțiune de preamărire a întâiului primar al orașului Timișoara s-a organizat în sala de festivități a liceului un eveniment aniversar. (…) Este inadmisibil din punct de vedere legal să pui în pericol împotriva legii, legea nu permite așa ceva să pui în pericol viața acelor oameni care au intrat într-un șantier aflat în construcție și în al doilea rând este imoral să exploatezi sentimentele acelor absolvenți de mai mulți ani ai liceului și a copiilor care învață în acest liceu. Spunem un «nu» categoric folosirii elevilor, minorilor în speță, că sunt de vârste mai mari sau până la 18 ani folosirii copiilor în campanie. Pe de o parte a fost imoral, pe de altă parte a fost ilegal, că într-un șantier fără acces public s-a organizat această manifestare”, a declarat Dan Idolu.

Acesta a explicat că PSD Timiș se poziționează împotriva unei astfel de atitudini și că chiar dacă manifestația a fost organizată de conducerea liceului, chemarea elevilor în acea locaţie a fost făcută cu dedicaţie pentru primarul Nicolae Robu.

8 COMENTARII

  1. Pentru Robu nu mai conteaza. Foarte irit din partea lui sa se laude cu asa ceva. Daca , doamne fereste, s eintampla ceva? Este o lipsa de responsabilitate si de bun simt. Rusine Robu, faci gafa peste gafa.

  2. Ar face orice pentru un vot in plus. Se simte amenintat de PSD, si chiar ar trebui. In ultima perioada a dat dovada de multa nesimtire in relatia cu cetatenii. Un astfel de comportament nu este al unui primar, ci al unui increzut. Timisorenii au deschis ochii si v-au vazut adevarat fata.Pentru ce era nevoie de o sarbatoare a CD Loga?pentru ce?Ca sa pui copii in pericol. Esti un ipocrit!!!!

  3. king kong robu..omu asta asta nu tine cont de nimic,imaginea lui este cea mai importanta..accept orice dar sa folosesti copii in scop electoral nu imi place deloc..josnic

  4. in ultimul timp robu este tot mai nervos,se comporta grosolaneste cu cei care indraznesc a il contrazica,face uz de orice ca sa isi faca imagine, aici incluzand minori…eu inteleg ca simte ca pierde,dar asta nu il scuteste sa se comporte asa!

  5. „pentru a putea organiza o acțiune de preamărire a întâiului primar al orașului Timișoara s-a organizat în sala de festivități a liceului un eveniment aniversar.”

    O aberație cât Idol-lul de mare. Aniversarea patronului spiritual al liceului Constantin Diaconovici Loga are loc în fiecare an, de ziua Sfinților Constantin și Elena. Sunt zeci de ani de când absolvenții liceului și elevii serbează acestă zi.

    • Spatiu e predat catre constructur, nu exista o receptie a lucrărilor, deci e limpede ca acel spațiu e șantier. Sunt deacord că s-a pus viața copiilor în pericol, pentru preamărirea acestui îngâmfat.

  6. Pai nu pot spune decat ca este vorba de inconstienta! nu prea ii pasa de viata altor oameni,asta reiese din orice lucru pe care il face! Daca o sa il votam in continuare fiti siguri ca nu il va interesa de noi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.