Primăvară doar în calendar. Colterm reia furnizarea de căldură la Timișoara

Primăvară doar în calendar. Colterm reia furnizarea de căldură la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

calorifer

Temperaturile deloc primăvăratice de afară determină Colterm să reia furnizarea agentului termic pentru Timişoara, în cursul nopților.

Suntem la jumătatea lunii mai, însă primăvara întârzie să își facă simțită prezența, în vreme ce ploile și vremea răcoroasă sunt la ordinea zilei, astfel că societataea locală de termoficare a anunțat astăzi că „având în vedere prognoza meteo pentru următoarele zile, când se anunță temperaturi extrem de scăzute pentru această perioadă a anului (care vor ajunge și la 4 grade Celsius pe timpul nopții) și în conformitate cu prevederile Regulamentului Serviciului Public de Alimentare cu Energie Termică al Municipiului Timișoara, Colterm va relua furnizarea agentului termic pe timp de noapte, către clienții săi, începând cu noaptea de luni, 16 mai 2016.


Pe timpul zilei se va întrerupe furnizarea agentului termic. Precizăm că furnizarea agentului termic de încălzire se va relua numai în nopțile în care valorile termice vor scădea sub 10 grade C. Asociațiile de locatari/proprietari care nu doresc să beneficieze de căldură pe timpul nopții pot să-și închidă robinetele de la punctele de branșament (contoare)”.

Pentru eventualele reclamații și sesizări privind reluarea temporară a serviciului de furnizare a agentului termic pentru încălzire, Colterm pune la dispoziția clienților săi numerele de telefon: 0256494133, mobil: 0756061468 și adresa de e-mail: dispecerat@colterm.ro.

Recent în Consiliul Local Timișoara a fost votată scăderea valorii facturii emise de Colterm prin ajustatea tarifului practicat de societate cu noul TVA de 20% intrat în vigoare de la 1 ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.