Profesorul acuzat că a hărțuit sexual eleve minore vrea înapoi la școală....

Profesorul acuzat că a hărțuit sexual eleve minore vrea înapoi la școală. Ce așteaptă de la ISJ Timiș

0
DISTRIBUIȚI

dan deliu

Profesorul efebofil de la Lugoj, Dan Deliu, vine azi în fața Comisiei de Etică a Inspectoratului Școlar Timiș. El a contestat decizia de desfacere a contractului de muncă din cauze disciplinare.

Reamintim că profesorii de la Școala Anișoara Odeanu din Lugoj au stabilit, în unanimitate, excluderea dascălului din școală, după ce s-a constatat că acesta era obsedat de fetițele care învățau acolo, le pipăia și le făcea avansuri sexuale.

Bărbat la 55 de ani, profesorul de Educație Tehnologică își pipăia elevele minore și le făcea avansuri sexuale explicite.


El a fost înregistrat de una din fetele de clasa a VIII-a în timp ce îi propunea să își înceapă viața sexuală cu el, promițându-i experiențe unice. După ce tatăl fetei s-a dus la poliție și a făcut plângere, profesorul a fost suspendat.

În continuare, profesorul Dan Deliu este protagonistul unui dosar penal aflat în ancheta parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj. „Copiii povestesc că vine în parc sau în preajma școlii și pozează în victimă. Nu se poate controla și frecventează zonele în care apar copiii care îi erau victime în trecut”, relatează, sub anonimat, un dascăl de la Anișoara Odeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.