Proiectul Asfalt Muzical îşi propune să promoveze artiştii locali. Beck Corlan deschide...

Proiectul Asfalt Muzical îşi propune să promoveze artiştii locali. Beck Corlan deschide seria de evenimente cu un concert deosebit VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Beck Corlan

Beck Corlan şi trupa ei va susţine un concert concert extraordinar în cadrul seriei de evenimente Asfalt Muzical, dedicate promovării artiștilor timișoreni în locuri deosebite ale orașului. „Asfalt Muzical” este un concept unic pentru Timișoara care pune în contact timișorenii de toate vârstele cu muzica de calitate prin organizarea unor concerte de dimensiuni mici în puncte sociale cheie din oraș. Aceste concerte vor fi organizate constant, începând cu luna mai și până în luna octombrie 2016. Asfalt Muzical propune câteva activități pentru dezvoltarea culturală a Timișoarei: În cadrul Asfalt Muzical vor fi invitați să performeze doar artiști din Timișoara. Organizatorii își propun ca prin acest proiect să susțină dezvoltarea tinerilor artiști din orașul nostru și să le ofere șansa de a susține recitaluri în mod profesionist în fața unui public.

„Ideea de concerte pe scene de mici dimensiuni este una nouă pentru Timișoara și permite organizarea acestora în locații inaccesibile în mod normal. Folosind o scenă de aproximativ 4×4 metri, Asfalt Muzical duce muzica acolo unde oamenii au nevoie de ea. Având libertatea de a alege ușor locațiile, evenimentele se vor desfășura în locații uitate de obicei de organizatorii de concerte: cartiere mai îndepărtate de centru sau străzi pietonale. Ne dorim ca prin acest proiect să redăm Timișoarei strălucirea de altădată din punct de vedere cultural și să reapropiem oamenii de muzică și cultură, să îi facem să vină din nou către sălile de concerte”, spune Ovidiu Andriș, manager de proiect.

Seria de evenimente debutează sâmbătă 28 mai, la ora 18, pe strada pietonală de lângă Cafeneaua Verde, chiar în centrul Timișoarei, cu un concert extraordinar susținut de Beck Corlan. Artista este una dintre cele trei timișorence celebre pentru videoclipul care a reușit să comprime istoria muzicii românești în 9 minute.


Stilul muzical abordat este diferit de ceea ce se aude la radio-ul românesc, band-ul abordând influențe soul, gospel, funk, reggae, jazz, rap, pop, hip-hop și pop-rock. Mai presus de toate, Beck afirmă că “viața constă în a iubi”.

beck corlan2

„Gândul meu este să scot un album nou în limba engleză din cauza activității noastre şi afară din țară, dar cum spuneam, deocamdată să vina bebele“

Beck Corlan dorește ca muzica pe care o cântă să inspire ascultătorul în spre Frumos și Absolut. Crede că România poate fi mișcată într-o direcție bună prin muzică iar scopul trupei este să contribuie la aceasta. Valorile pe care le promovează sunt: dragostea de oameni, pacea, răbdarea, bunătatea, acestea regăsindu-se în muzica pe care o cântă. „În ultimele patru luni am mai lucrat ceva piese noi în limba engleză pentru că am concertat în Suedia. Foarte multe planuri nu avem pentru vara aceasta pentru că ca eu nasc în luna august. Dar am luat 3 concerte frumoase in Timişoara, cel de la Asfalt Muzical, ne încânta foarte mult ideea organizatorilor de a face festivalul ăsta o dată pe lună în Timișoara cu trupe locale, de dragul orașului nostru şi al artiștilor locali. Apoi în 12 Iunie avem bucuria să cântăm la Festivalul Artelor Timișorene  unde o sa încheie seara Cobzality, iar în 19 Iunie cântăm la Music Travel Festival lângă artiști ca Teo Milea şi Ada Milea. Gândul meu este să scot un album nou în limba engleză din cauza activității noastre şi afară din țară, dar cum spuneam, deocamdată să vina bebele La acest prim concert vom avea câteva piese în engleză dar aducem şi albumul nostru Poduri De Pace cu noi“, ne-a declarat Beck Corlan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.