Regizorul Ion Ardeal Ieremia despre Nicolae Robu: „E un fel de...

Regizorul Ion Ardeal Ieremia despre Nicolae Robu: „E un fel de El comandante Che Gargara”

2
DISTRIBUIȚI

nicolae robu pressalert 3

Primarul Nicolae Robu este un fel de El comandante Che Gargara, asta crede regizorul Ion Ardeal Ieremia, care în această seară a fost invitat la PRESSALERT.LIVE alături de directorul Colegiului Bănățean din Timişoara, Sorin Ionescu, amândoi fiind candidaţi pe lista PSD pentru Consiliul Local Timişoara. Cei doi au făcut o analiză a Timișoarei, care a inclus de la străzile murdare, la lipsa locurilor de parcare sau la promisiunile de campanie electorală nerespectate.

„Nu mă văd în postura nici de comandant al portului, nici de condamnat al portului, eu sunt doar o persoană care se declară fundamental deranjată de un asemenea tip de administrație. Îmi pare rău și de fiecare dată îmi încep discursul la dumneavoastră în emisiune cu „îmi pare rău”. Literalmente îmi pare rău. Domnului primar îi cad din cap tot felul de idei, îi cad din gură tot felul de cuvinte, noi le luăm în serios, ne aplecăm să le ridicăm de jos, le desfacem și constatăm că atât gândurile cât și vorbele nu sunt expresia unei gândiri integrate.Sunt expresia unor dorințe și apucături de o stângă asiatică. E un fel de El comandante Che Gargara. (…) Eu îl suspectez că e contaminat de ideile revoluției culturale din China cumva”, a declarat Ion Ardeal Ieremia.

Cum a uitat primarul Robu de promisiunile din campania electorală din 2012

Sorin Ionescu a punctat pe tema promisiunilor din campania electorală din 2012 spunând că “poate că ar fi interesant să ne aducem aminte de anul 2012 când actuala administrație intra în palatal primăriei și promitea anumite lucruri și poate ar fi interesant să discutăm civilizat ce s-a realizat și ce nu s-a realizat.


Bănuiesc că dacă nu s-a realizat ceva oricum e de vină PSD sau greaua moștenire a trecutului. Și atunci să avem puterea să venim în fața cetățenilor și să spunem: domnule, am promis patru bazine de înot, costau 2.000.000 de euro, am făcut doar două. (…) Dacă luăm lista cu proiecte promise în 2012 o să vedem o sumă de nereușite și o sumă de frustrări”.

Pentru a se convinge că nu se înșală cu privire la faptul că Timișoara este un oraș extrem de murdar, regizorul Ion Ardeal Ieremia a promis că va oferi invitații la teatru pentru timișorenii care îi pot trimite o fotografie a unei locații curate situate pe raza municipiului Timișoara. „Eu vreau foarte mult să văd cele 4.100 de locuri de parcare pe care le-a trecut ca și realizări. Timișoara este sufocată de mașini,nu poți parca decât furând locul altuia. Șoferii sunt la vânătoare de locuri de parcare, dar în schimb apare în hârtii că avem 4.100 de locuri în plus, doar că nu le-am descoperit”, a mai spus acesta. Sorin Ionescu a vorbit și despre investițiile masive făcute din 2012 în echipa ACS Poli, subliniind că nicio școală din Timișoara nu a fost reabilitată cu bani de la bugetul local.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.