Pas important către barajul de Liga a III-a pentru Ripensia Timișoara. Roș-galbenii...

Pas important către barajul de Liga a III-a pentru Ripensia Timișoara. Roș-galbenii au învins Voința Mașloc

0
DISTRIBUIȚI
Ripi Dumbravita (4)
Ripensia e aproape de barajul pentru C

FC Ripensia Timișoara a făcut azi un pas important către Liga a III-a. Roș-galbenii au învins principala contracandidată la ocuparea primului loc în D-Timiș, Voința Mașloc, scor 2-0. Formația lui Remus Steop are acum un avans de trei puncte și avantajul meciurilor directe față de gruparea de pe locul 2.

Meciul sezonului în Liga a IV-a Timiș a avut arbitru de Liga I la centru, pe Sebastian Colțescu.


Până la acest joc nici ”Ripi”, nici Voința nu greșise în acest an, având câte un eșec în toamnă, dar nu în partida directă, încheiată cu un spectaculos 3-3.

Derby-ul a început sub semnul echilibrului. Până la urmă însă balanța primei reprize a înclinat spre ”Ripi”. În minutul 38 Luca a deschis scorul după o acțiune pe cont propriu. La doar două minute de la restartul partidei avea să se facă 2-0 în în urma unui penalty transformat de Nanu. Faultat a fost Ungureanu.

”Ripi” a adunat 80 de puncte cu trei runde rămase de jucat. Timișorenii mai au un duel dificil weekend-ul următor la Ghiroda, dar își permit să mai piardă practic trei puncte până la final indiferent de celelalte rezultate. Locul 1 în D asigură prezența la barajul de promovare în Liga a III-a.

Ripensia Timișoara: Rădulescu – Luca, Hecsko, Apro, Toma – Popa, Francescu, Briciu, Nanu – Ungureanu – Mediop. Au mai intrat: Zaluschi, Ștreangă, Stoi și Mh. Stancu. Antrenor: Remus Steop.

Voința Mașloc: Amarinei – Gabără, Matei, Toma, Bogdan, Berceanu, Demian, Șchiopu, Magdaș, Rus, Rațiu. Au mai intrat: Ad. Ilie, Horcea, Gabără și Pele. Antrenor: Adrian Șețu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.