Robert Elek, accidentat și deziluzionat: ”Când ești mințit șapte-opt luni nu poți...

Robert Elek, accidentat și deziluzionat: ”Când ești mințit șapte-opt luni nu poți să dai 100%”. De ce e sceptic și după sosirea lui Ionuț Popa la ACS Poli

0
DISTRIBUIȚI
acs poli voluntari (6)
Elek și ACS Poli își joacă ultima șansă la Voluntari

Jucătorii lui ACS Poli și-au pierdut demult răbdarea și nu par să mai creadă în salvare. Robert Elek a izbucnit pe teren la meciul cu Botoșani, când a recepționat și reproșuri din tribună. Atacantul a evoluat în ultima perioadă accidentat și a subliniat că el și colegii săi resimt efectele cantonamentului total ratat din iarnă.

Elek și-a cerut scuze după meci, dar a venit azi cu lămuriri. ”Mă simt praf fizic. Am ratat cantonamentul din cauza unei discopatii lombare. La meciul cu Petrolul m-am accidentat la genunchi. Am ruptură de menisc și eroziune a cartilajului, toate acestea s-au adunat și n-am putut să fac față 100% la niciun meci. Știu că nu am avut aceeași evoluție ca în tur.


Nu e ușor să fi înjurat acasă. Mi-am cerut scuze. Asta e, am înghițit. A fost o ieșire la nervi la jocul cu Botoșanii. În ultimele meciuri trebuie să înscriem două-trei goluri ca să scoatem un egal. Toți jucătorii sunt nemulțumiți, nu financiar, dar când ești mințit șapte-opt luni nu poți să dai 100%, Cantonamentul din Turcia a fost complet ratat, nu știu din ce cauze, toți jucătorii suntem praf fizic după 60-70 de minute. Nu știu cine a greșit dar se vede”, a declarat Robert Elek.

Sosirea lui Ionuț Popa pentru final pare târzie. ”Părerea mea e că nu poate schimba nimic, moralul e afectat, poate să vină cu un suflu nou. Mai sunt 30 de ore până la meci… În Turcia au fost 15-16 jucători care au fost meci de meci. Având 11 jucători care joacă din două în două zile nu poți să faci un antrenament complet. Nu e normal să mergi cu 18 jucători in cantonament”, a mai spus Elek.

Jocul de mâine cu Voluntari (ora 18) e ultima șansă a bănățenilor la o minune. Gazdele îl au pe bancă acum chiar pe Florin Marin. ”E normal să vrei să-l bați pe fostul antrenor. Eu pot să spun că echipa e pregătită să joace din nou dar nu știu ce va fi. Poate să fie spre avantajul lor. Cu el pe bancă noi am avut rezultate destul de bune, jucătorii au valoare. Nu e adevărat că a pierdut vestiarul, cu Florin Marin nu au fost rezultate care să ne înjosească. Jucam ce-i drept mai defensiv. Noi sperăm să facem un joc bun. Cât timp ne-am gândit la rezultat nu am reușit. Din punct de vedere fizic nu am reușit să dominăm niciun adversar în ultimele două luni, de când a venit domnul Grigoraș”, a conchis Robert Elek.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.