S-a redeschis Liceul Militar de la Craiova. Cum te poți înscrie

S-a redeschis Liceul Militar de la Craiova. Cum te poți înscrie

0
DISTRIBUIȚI

soldati

Te pregătești să alegi un liceu și dorești o carieră militară? Te poți duce la Craiova să studiezi. Anul acesta a fost redeschis Colegiul Naţional Militar „Tudor Vladimirescu” din Craiova, școală militară cu înaltă tradiție, şi au fost scoase la concurs pentru anul şcolar 2016 – 2017 un număr de 120 de locuri. Sunt așteptați elevi din toată țara.

„Elevii claselor a VIII-a, băieţi şi fete, mai au posibilitatea de a depune dosarele de înscriere pentru colegiul naţional militar, până în data de 15 mai, la Biroul informare-recrutare din Timişoara, Piaţa Libertăţii nr.


5-7. Pentru informaţii putem fi contactaţi şi la telefon 0256293757. Pentru o informare detaliată privind criteriile de înscriere şi documentele necesare întocmirii dosarului de candidat, elevii interesaţi sunt aşteptaţi la Biroul informare-recrutare Timiş, unde consilierii în domeniul profesiei militare îi vor sprijini, orienta şi îndruma pentru ca alegerea lor să fie în cunoştinţă de cauză”, transmite lt. col. Mihai ionică, șeful Biroului informare – recrutare.

Pe toată durata pregătirii, elevii beneficiază de şcolarizare, cazare, echipament, hrană şi asistenţă medicală gratuite, dar şi de alte facilităţi. Profilul colegiului este matematică-informatică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.