Seară plină de nostalgii muzicale alături de Smokie, la Timişoara GALERIE FOTO...

Seară plină de nostalgii muzicale alături de Smokie, la Timişoara GALERIE FOTO si VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
concert smokie timisoara (10)
Smokie în concert la Timișoara

Amatorii de evergren-uri au avut parte joi seara în saşa Filarmonicii Banatul de o seară cât se poate de agreabilă, alături de membrii actuali ai formaţiei Smokie, care au reuşit să le provoace celor prezenţi o sumedenie de amintiri alături de câteva hit-uri din categoria oldies but goldies.

Deşi bilete pentru acest eveniment nu au fost deloc ieftine (între 100 şi 400 lei), Sala Filarmonicii s-a umplut, dovadă că hiturile de genul ”Living next door to Alice”, “Mexican girl”, “Don’t Play Your Rock ‘n’ Roll to Me“ “I’ll meet you at midnight” sau “Oh, Carol” sunt cât se poate de iubite şi-n zilele noastre.


Cel puţin de către o anumită parte a publicului, având în vedere că media de vârstă a celor care au participat la acest eveniment a fost destul de ridicată. Recitalul formaţiei a durat aproximativ 90 de minute şi printre piesele care au fost fredonate la unison de public s-a numărat chiar şi „Have You Ever Seen the Rain”, o compoziţie a lui John Fogerty, interpretată în original de către cei de la Creedance Clearwater Revival.

Din formula originală a trupei, în Smokie-ul de azi se regăseşte doar basistul Terry Uttley. Alături de el, din actuala componenţă mai fac parte Martin Bullard – keyboards, Steve Pinnell – percuţie, Mike Craft – voce şi chitară, Mick McConnell – chitară. Una peste alta, a fost o seară agreabilă, în care timişorenii aflaţi în Sala Filarmonicii au avut parte de un spectacol plin de nostalgii.

Foto: Constantin Duma

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.