Seria de concerte One Take! LIVE continuă cu recitalul trupei Melting Dice....

Seria de concerte One Take! LIVE continuă cu recitalul trupei Melting Dice. Vezi când va avea loc VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Melting Dice
Melting Dice susţine un concert la D’Arc pe Mal

Scena muzicală timişoreană s-a îmbogăţit începând din prima zi a lunii aprilie cu un nou band local, Melting Dice, recitalul băieţilor care mai demult au fost cunoscuţi sub numele de Poşta Mare prilejuind şi lansarea videoclipului Inert.

Deși activează împreună de doar un an, muzicienii și-au făcut muzica auzită pe scene din toată țara la festivaluri precum Rocker’s Challenge, Padina Fest, West Bike Week sau la semifinala GBOB România, având de asemenea și concerte de sine stătătoare. Muzica Melting Dice poate fi numită rock alternativ, dar nu e doar atât; timbrul vocal și interpretarea lui Bogdan te-ar putea duce într-o zonă grunge, cu vibe-uri dinspre anii ’90, în timp ce inflexiunile metal din riff-urile de chitară sună modern, abraziv, completând fundamentul oferit de versurile enigmatice.


Pentru 2016 trupa Melting Dice pregătește materialul de debut.

Trupa alcătuită din Bogdan Cotîrță (voce, chitară), Flavius Vutan (chitară), Daniel Șimon (bass) şi Sorin Ghiniță (tobe) va susţine un nou recital „acasă“ sâmbătă 28 mai de la ora 20.30 la D’Arc pe Mal, cu intrarea liberă, evenimentul făcând parte din seria de acţiuni One Take! LIVE. Creatorii compilaţiei anuale Made in TM, care oglindeşte pentru al 8-lea an consecutiv scena muzicală a oraşului Timişoara, au ales zece trupe cărora le oferă şansa de a înregistra în condiţii de studio, un single, în cadrul unui eveniment care se va desfăşura la începutul lunii iunie sub numele de One Take. Compilaţia Made in TM 2016 va folosi una din cele două piese înregistrate în cadrul acestei acţiuni şi se va lansa la sfârşitul lunii iunie pe un suport hand-made original. Întreaga acţiune va fi filmată de către Electronic Resistance, care va edita câte un video scurt pentru fiecare trupă. Va exista şi un podcast Made in TM, care va face un rezumat la ce a însemnat pentru fiecare trupă experienţa One Take! Cele 10 trupe alese au ocazia să cânte în faţa fanilor în cadrul One Take! LIVE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.