Serie de petreceri anonimTM dedicate şi celor care au copii. Vezi cine...

Serie de petreceri anonimTM dedicate şi celor care au copii. Vezi cine mixează la prima ediţie

0
DISTRIBUIȚI

anonimtm

Sub genericul „Evening Dance“, echipa anonimTM porneşte o serie nouă de petreceri, care se vor desfăşura pe parcursul serii, evenimentele fiind puse la cale de către două reprzentante ale muzicii electronice din oraşul nostru, MC Tina şi Bia.

Primul episod din această serie de party-uri va avea loc sâmbătă 21 mai de la ora 17.00 până la ora 22.00, la D’Arc pe Mal.


„Acest party este primul dintr-o serie de petreceri care se vor derula pe întreg parcursul verii. Atât eu cât şi Bia am vrut de foarte mult timp să facem party-uri de după-amiază şi de seară, menite să scoată oamenii din casă înainte ca soarele să apună, să-i aduca la dans în aer liber pe vaporaşul D’arc pe Mal. Credem că este un party perfect şi pentru cei care au copii pentru că aici vor putea să vină cu ei şi să se distreze împreună. În ceea ce priveşte muzica, desigur va fi mult drum`n`bass dar vom avea şi alte genuri muzicale înrudite, cum ar fi hip-hop, jazz, funk, soul. Urmează o vară cu iz de dans pe înserat, fetele AnonimTM are on it!“, spune MC Tina.

Alături de cele două fete care au pus la cale acest party, la acest prim episod din Evening Dance vor mai fi prezenţi Dudu şi Mighty Boogie, iar intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.