Sorin Maxim a revenit la șefia ADR Vest, după ce și-a dat...

Sorin Maxim a revenit la șefia ADR Vest, după ce și-a dat DEMISIA din funcția de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale

0
DISTRIBUIȚI
adr vest (7) sorin maxim
Sorin Maxim a revenit la sefia ADR Vest.

Trei luni și jumătate – atât a stat Sorin Maxim în Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Începând de astăzi, 16 mai, acesta a revenit, în calitate de director general, la Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, cu sediul în Timișoara, pe care a condus-o în ultimii 15 ani.


Asta după ce și-a dat demisia din funcția de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale. Decizia de eliberare din funcție, semnată de premierul Dacian Cioloș, a devenit oficială prin publicarea acesteia în Monitorul Oficial din data de 13 mai.

Ce a realizat Sorin Maxim în perioada în care s-a aflat în minister

„Sorin Maxim a ocupat în perioada 26 ianuarie – 13 mai funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. În această perioada s-a realizat lansarea efectivă a cinci priorități de investiții din cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020. Cea de-a șasea prioritate de investiții – cea destinată finanțării microîntreprinderilor – urmează a fi lansată în viitorul apropiat, schema de minimis fiind deja aprobată de către Consiliul Concurenței. Programul Operațional Regional 2014 – 2020 reprezintă, prin prioritățile de investiții deja lansate, programul de finanțare cu cele mai importante sume de bani disponibile pentru accesare, în acest moment”, transmit reprezentanții ADR Vest.

În perioada în care Sorin Maxim a fost secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale, la șefia ADR Vest s-a aflat Silviu Adămuț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.