Spectacolul „Ferma” a deschis o nouă ediţie a festivalului Antagon. Vezi programul...

Spectacolul „Ferma” a deschis o nouă ediţie a festivalului Antagon. Vezi programul manifestării FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1580451162">

festivalantagon (5)

Festivalul de teatru Antagon a pornit la drum duminică seara cu un spectacol deosebit, care a avut loc la Scârț Loc Lejer, unde trupa timișoreană Auăleu Teatru a pus în scenă spectacolul „Ferma” într-o variantă specială, care a fost înregistrată „stereofonic“.

„Antagon al III-lea revine la Timișoara să vă bucure sufletul cu o căruță de evenimente alese pe sprânceană. Teatru independent, concerte, muzici una și una, expoziții și bucate alese“, spun organizatorii festivalului care se desfăşoară în diferite locaţii din Timişoara până în data de 22 mai. Astăzi, luni, 16 mai, Unteatru din București joacă „Ce învârte omul drept“, după Platon, de la ora 19.00, la Ambasada, iar de la ora 21.00 în aceeaşi locaţie va avea loc un concert susţinut de Mircea Tiberian and the Twisters.

Marţi, 17 mai, va avea loc spectacolul „O cerere în Căsătorie“ a celor de la Teatrul de Artă, de la ora 19.30, la Ambasada. La Scârţ Loc Lejer, de la ora 18.00, va avea loc un Târg de Viniluri şi instrumente muzicale vechi, iar de la ora 21.00 va avea loc o proiecţie de filme mute.

Miercuri, 18 mai, de la ora 19.00, se prezintă expoziția „11 ani de Auăleu”, iar de la ora 20.30, la cererea publicului, se va juca „HUOOOOO”, unul dintre îndrăgitele spectacole marca Auăleu. De la ora 21.30, toată lumea este invitată să stea tolănită în hamace și să asculte la căști „Povești la platane” mixate de Rapala și Christine. Evenimentele de miercuri au loc la Scârţ Loc Lejer.

Joi, 19 mai, clujenii de la Reactor joacă spectacolul „Nu cred că o să-mi treacă vreodată”, la Ambasada, de la ora 19.00, iar de la ora 21.00, la Aethernativ va avea loc un concert cu Rodion GA.

Vineri, 20 mai, La Căpiţe are loc un concert cu Baba Zula, de la ora 21.00, iar ziua de sâmbătă debutează la Galeria Calina cu spectacolul „Sub pământ”, prezentat de trupa O2G din București. În aceeaşi zi, la Scârţ Loc Lejer, de la ora 20.30, „rapsodul, trubadurul și saltimbancul Nucu Pandrea prestează la frunză verde”. Şi tot în această seară spectatorii pot admira în aceeaşi locaţie „300 de pești din ăia care se puneau pe teleu”, la Muzeul Consumatorului Comunist.

Duminică, în ultima zi de festival, de la ora 11, timișorenii cu mic, cu mare, au întâlnire cu Ada Milea care va cânta despre Apolodor, pinguinul călător. Concertul are loc La Căpițe. Apoi, la Casa Studenților, cei de la Teatrul Labirint vor juca „Azilul”, iar în finalul festivalului Antagon, trupa Auăleu va juca spectacolul aniversar de 11 ani, în Scârț.

Foto: Gabriel Amza

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.