Şuie Paparude, Bucovina, Toulouse Lautrec şi multe alte concerte la ediţia aniversară...

Şuie Paparude, Bucovina, Toulouse Lautrec şi multe alte concerte la ediţia aniversară a festivalului Studentfest. Când are loc

0
DISTRIBUIȚI

suiepaparude

Cea de-a 25-a ediţie a festivalului internaţional studenţesc de artă şi cultură StudentFest are pregătite o mulțime de evenimente din diferite domenii, în perioada 19 – 28 mai, la Timişoara.

Secţiunea muzicală a acestui eveniment debutează în data de 19 mai cu un concert susţinut în Piaţa Ţarcului alături de Big Time Band şi Axis, care va avea loc începând cu ora 20.00.


O zi mai târziu, în 20 mai distracţia se mută în Piaţa Libertăţii, unde de la ora 19.00 vor urca pe scenă Serenity Cg & Alexander Sambo şi Şuie Paparude. În data de 21 mai, amatorii de rock sunt aşteptaţi de la ora 20.00 în Piaţa Unirii unde vor evolua Sonatic, Melting Dice & EIDO. Ziua de 22 mai este rezervată pentru un jam session care va avea loc la Electric Theater, iar amatorii de hip hop vor avea parte de un concert cu Fentăm Terra, DMG, Demonu’ & Zmarty, pe 23 mai. O zi mai târziu, pe 24 mai, va avea loc un concert punk cu Vox Populi, iar pe 26 mai iubitorii folk-ului sunt aşteptaţi în Piaţa Ţarcului la un recital cu Racz Y Gore & Folk Frate. Ziua de 27 mai este rezervată iubitorilor de metal, care vor avea parte în Piaţa Libertăţii de un concert cu Bucovina, Tiarra & Overtone, iar în ultima zi a festivalului va avea loc un concert cu participanții Atelierului de trupe din cadrul Studentfest-ului, Toulouse Lautrec & LifeLine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.