Succes de zile mari pentru Şuie Paparude, la ediţia aniversară a festivalului...

Succes de zile mari pentru Şuie Paparude, la ediţia aniversară a festivalului Studentfest din Timişoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1560914593">
concert studentfest Şuie Paparude (17)
Şuie Paparude a strâns o mulțime de studenți în Piața Libertății

Cea de-a 25-a ediţie a festivalului internaţional studenţesc de artă şi cultură StudentFest 2016, care se desfăşoară în perioada 19 – 28 mai la Timişoara, programează, alături de alte secţiuni şi o serie de evenimente muzicale.

Joi seara, seria de evenimente a debutat cu un concert de blues susţinut de Big Time Band şi Axis în Piaţa Ţarcului, iar vineri seara, în Piaţa Libertăţii, în faţa publicului au evoluat Serenity CG, Alexander Sambo şi Şuie Paparude.

Recitalul muzicienilor care alcătuiesc trupa Şuie Paparude a fost punctul de atracţie al serii de vineri, spectacolul pus la cale de Dobrică, Michi şi Bean fiind unul de zile mari. „Timişoara este un oraş special pentru noi şi ne bucurăm de fiecare dată când suntem invitaţi să cântăm aici. Pentru acest an pregătim un material discografic nou, pe care îl vom lansa în toamnă. Evident, vom veni cu el şi la Timişoara“, ne-au declarat membrii trupei care vor mai fi prezenţi în zona noastră în luna iunie, în cadrul festivalului Music Travel, care va avea loc la Herneacova. După spectacolul din Piaţa Libertăţii, lumea s-a mutat în D’arc The Bar, unde a avut loc un party cu DeeLow, RaZy şi Alex Icleanu.

Programul StudentFest

Sâmbătă, 21 mai, distracţia continuă cu un concert în Piaţa Unirii cu Sonatic, Melting Dice & EIDO. Ziua de 22 mai este rezervată pentru un workshop susţinut de Titus Constantinescu şi Adrian Voichiţescu despre cum se formează şi se menţine o trupă, cum se produce şi se lansează un album, cum se negociază un concert, cum se redactează un contract, drepturi şi obligaţii, despre management, care va avea loc la Electric Theater, de la ora 17.00, şi va fi urmat de un recital Alina Iuga şi un jam session. Amatorii de hip hop vor avea parte de un concert cu Fentăm Terra, DMG, Demonu’ & Zmarty, pe 23 mai. O zi mai târziu, pe 24 mai, va avea loc un concert punk cu Vox Populi, iar pe 26 mai iubitorii folk-ului sunt aşteptaţi în Piaţa Ţarcului la un recital cu Racz Y Gore & Folk Frate. Ziua de 27 mai este rezervată iubitorilor de metal, care vor avea parte în Piaţa Libertăţii de un concert cu Bucovina, Tiarra & Overtone, iar în ultima zi a festivalului va avea loc un concert cu participanții Atelierului de trupe din cadrul Studentfest-ului, Toulouse Lautrec & LifeLine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.