SURPRIZĂ Florin Marin a preluat conducerea principalei contracandidate a lui ACS Poli....

SURPRIZĂ Florin Marin a preluat conducerea principalei contracandidate a lui ACS Poli. Pe ce funcție a fost numit

0
DISTRIBUIȚI
acs poli giarmata (2)
Florin Marin, ex-ACS Poli, a preluat-o pe FC Voluntari

Mutare specifică fotbalului românesc. Dat afară de la ACS Poli după etapa a treia a play out-ului, Florin Marin a preluat azi frâiele Voluntariului, chiar echipa aflată în luptă directă cu timișorenii pentru locul de baraj. Experimentatul antrenor a fost numit director tehnic, dar va avea atribuții de ”principal” după rezultatele negative înregistrate de ilfoveni cu Sorin Popescu la cârmă.

”Florin Marin a fost numit director tehnic la FC Voluntari.


Tehnicianul se va ocupa de pregătirea echipei ilfovene, atât în partidele rămase din actuala stagiune, cât și în sezonul viitor”, anunță site-ul oficial al grupării FC Voluntari.

Mutarea e oarecum surprinzătoare, în condițiile în care Florin Marin a condus-o pe ACS Poli Timișoara în acest sezon, până în play out, fiind demis după eșecul cu 1-0 suferit la Craiova, iar echipa de pe Bega e totodată la două puncte în spatele formației de lângă București. Mai mult, în ultima perioadă au apărut zvonuri conform cărora ”Flocea” ar fi fost ”în cărți” să revină pe Bega după rezultatele negative înregistrate și de Petre Grigoraș.

Numirea sa la FC Voluntari pe bancă poate fi văzută și ca o mutare strategică înainte de duelul caracterizat deja ca fiind crucial de miercurea viitoare. Atunci, pe arena ilfovenilor, ”Anghel Iordănescu”, sosește ACS Poli. Înainte de întâlnirea directă Voluntariul joacă azi, acasă, cu Petrolul, în timp ce timișorenii primesc mâine vizita Botoșaniului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.