Tânăr transportat la Timișoara cu elicopterul SMURD după ce aproape și-a tăiat...

Tânăr transportat la Timișoara cu elicopterul SMURD după ce aproape și-a tăiat gâtul cu drujba. Cum s-a întâmplat

0
DISTRIBUIȚI

elicopter smurd

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost la un pas să-și piardă viața, în acest sfârșit de săptămână, într-o clipă de neatenție.


Băiatul din localitatea Ursici, comuna Boșorod, județul Hunedoara, aproape și-a tăiat gâtul cu drujba în timp ce toaleta copacii din grădină. Se pare că tânărul a scăpat drujba în față, astfel că s-a ales cu răni grave în zona feţei şi a gâtului.

Imediat s-a dat alarma, iar la fața locului au intervenit șapte pompieri salvatori și un paramedic. De asemenea, a fost solicitat și un elicopter SMURD, care a aterizat pe stadionul din satul Boșorod, pentru a-l transporta pe tânăr de urgență la Timișoara, astfel încât viața să-i fie salvată.

„Băiatul a fost dus pe terenul de fotbal din Boșorod, acolo unde a fost preluat de un elicopter SMURD, care l-a transportat la Timișoara. Pacientul era conștient, era stabil. I-au fost afectate mandibula și maxilarul”, a declarat pentrul Glasul Hunedoarei medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.