Un post comercial important din România a achiziționat drepturi de televizare pentru...

Un post comercial important din România a achiziționat drepturi de televizare pentru Euro 2016. Ce meciuri din Franța va difuza

0
DISTRIBUIȚI
parcdesprinces17
Jocurile României la Euro 2016, mai accesibile la TV suporterilor din țară. Foto: stadiumguide.com

Pentru prima dată posturile comerciale din țară vor transmite meciuri de la un mare turneu final de fotbal în dauna televiziunii naționale.


Dacă DolceSport va difuza toate jocurile de la Euro 2016 din Franța, un alt post din România, cu acoperire mai largă, Pro TV, a achiziționat opțiunea free-to-air.

TVR nu a avut bani să cumpere nici această opțiune, notează gsp.ro. În schimb, românii care nu sunt abonați la DolceSport vor putea urmări cele mai importante 23 de meciuri de la Campionatul European din Franța pe Pro TV. Printre acestea se vor număra jocurile naționalei României, cel mai important meci al zilei, precum și toate partidele din sferturile de finală, semifinale și finala Euro 2016.

România, în deschidere cu Franța

Primul joc la Euro 2016 va fi chiar între naționala pregătită de Anghel Iordănescu și gazda Franța. ”Generalul” a convocat în lotul provizoriu mai multe nume care au avut de-a face cu fotbalul bănățean și Poli Timișoara. Gabriel Torje, Costel Pantilimon, Dragoș Grigore (ex-CFR Timișoara) și tânărul Steliano Filip (format la LPS Banatul) nu vor lipsi probabil din ”23”-ul final.

Partida Franța – România se dispută pe 10 iunie, de la ora 22.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.