Interlop din Timișoara, reținut pentru tentativă de omor după ce a înjunghiat...

Interlop din Timișoara, reținut pentru tentativă de omor după ce a înjunghiat doi tineri în fața unui club. În ce stare sunt victimele

5
DISTRIBUIȚI

1279526676cutit

Un cunoscut al lumii interlope din Timișoara este acuzat de tentativă de omor după ce, serile trecute, și-a ieșit din minți într-un club din Timișoara și a înjunghiat alți doi tineri.

Întâmplarea a avut loc în fața clubului Diamond, pe bulevardul Republicii din Timișoara.


Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus, la data de 23 mai, reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a inculpatului Ovidiu Florin Cengher, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor. „În fapt s-a reţinut că în data de 22 mai, în jurul orei 05.00, persoanele vătămate B.M. şi S.V.M., în timp ce se aflau în fața unui club din Timişoara au fost înjunghiate în zona trunchiului de către inculpat, pe fondul unui conflict spontan”, transmit reprezentanții Parchetului.

Cercetările continuă în cauză, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și stabilirii răspunderii penale. Victimele au fost spitalizate, dar sunt în afara oricărui pericol.

5 COMENTARII

  1. CENGHER FLORIN UN TRADATOR CARE LA VANDUT PE FRATELE LUI SI IRONIA SORTI VA PLATI PT CA A TRADAT SI A FUGIT CA UN LAS FRICOS SI NECREDINCIOS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.