Teo Milea a ajuns în finala unui important concurs din Canada. Vezi...

Teo Milea a ajuns în finala unui important concurs din Canada. Vezi cum îl poţi susţine

0
DISTRIBUIȚI

teomilea

Pianistul timişorean Teo Milea, care s-a stabilit începând din luna octombrie a anului trecut în Canada, a ajuns în finala concursului Radio CBC Music Canada – „Searchlight 2016”, melodia sa clasându-se între primele 25 de melodii ale acestei competiţii. Mai bine de 1700 de artisti s-au înscris iniţial în această competiţie, iar după semifinalele concursului au mai rămas 230 de finalişti regionali care au concurat pentru Top 25.Teo Milea este singurul muzician care participă în această competiţie cu o piesă de solo piano, restul concurenţilor fiind trupe.


Runda 3 de vot a început şi se încheie Luni, 9 Mai la ora 10:59 p.m. (România), iar după finalizarea acestei runde de vot, doar 4 nume vor merge mai departe în marea finală. Puteţi viziona piesa ‘Ireversibil’ şi o puteti vota zilnic aici:

De ziua sa, (în data de 21 aprilie), Teo Milea, a anunţat că primul său concert „acasă” de la plecarea din țară va avea loc în data de 19 iunie, în cadrul Music Travel Festival, eveniment ce se va desfăşura la Herneacova, la aproximativ 30 de kilometri de Timişoara. Anul trecut, tot de ziua sa, Teo Milea a lansat coperta albumului Open Minds, cel de-al doilea materia discografic. Albumul Open Minds a fost declarat „best album“ la categoria ambient/instrumental la Akademy Music Awards şi „albumul clasic al anului 2015“ în cadrul unei distincţii oferite de către postul de radio SoloPiano.com. din Statele Unite ale Americii.

Foto: Sabin Cercel

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.