Timișeanul care și-a bătut prietena timp de 22 de ore a fost...

Timișeanul care și-a bătut prietena timp de 22 de ore a fost condamnat definitiv. Cum s-a schimbat sentința la Curtea de Apel Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
victima 2
Georgiana a fost bătută 22 de ore încontinuu de fostul iubit gelos

Bărbatul care și-a sechestrat și bătut 22 de ore fosta iubită a fost condamnat definitiv de completul de judecată al Curții de Apel Timișoara. Adrian Claudiu Bajusz și-a agresat iubita în septembrie anul trecut. El nu va face pușcărie, iar timp de patru ani îi e interzis să se apropie de victima sa sau de familia acesteia.

22 de ore – atât a durat coșmarul Georgianei, o lugojeancă de 26 de ani. Totul s-a petrecut într-un apartament din zona Soarelui din Timișoara, unde locuia bărbatul. “M-a întrebat dacă l-am înşelat şi dacă am dus pe cineva la el în apartament. Pentru că nu a primit răspunsurile care le dorea el a început să dea cu palma, apoi cu cureaua peste spate şi le alterna cu pumni. Bătaia a fost aproape continuă.


Nu m-am putut apropia de telefon că nu m-a lăsat. A smuls părul din capul meu precum smulgi iarba. Stătea pe scaun în bucătărie, mă ţinea cu dreapta şi cu stânga îmi smulgea părul din cap. M-a dat cu capul de mai multe ori în perete până am făcut gaură în peretele de rigips. Cât m-a bătut a băut întruna, La un moment dat l-am întrebat dacă vrea să mă omoare şi mi-a spus că nu s-a hotărât. Pe la 2 noaptea a zis că mă dă unui proxenet”, a povestit Georgiana pentru PRESSALERT.ro. Aceasta a reuşit să scape când agresorul i-a dat voie să plece să ia ţigări.

Bajusz Adrian Claudiu catuse 1

Curtea de Apel Timișoara, instanță care a rejudecat cauza celor doi, l-a condamnat, luni, pe inculpatul Adrian Claudiu Bajusz la pedeapsa de 2 ani şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. ”În temeiul art. 91, art.92 Cp dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei aplicată inculpatului Bajusz Adrian Claudiu şi stabileşte termen de supraveghere de 4 ani”, se arată în sentința Curții. Astfel, după ce Judecătoria Timișoara l-a condamnat la 10 luni cu executare, după decizia Curții de Apel pedeapsa a fost mărită la 2 ani și 6 luni,, însă cu suspendare, astfel că Bajusz Claudiu scapă de gratii.

Pe durata termenului de supraveghere inculpatul trebuie să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Timiş, la datele fixate de acesta; să primească vizitele consilierului de probaţiune; să frecventeze 3 programe de reintegrare socială; să presteze muncă în folosul comunităţii pe o perioadă de 100 de zile la S.C. Pieţe S.A. şi S.C. Horticultura S.A. Timp de patru ani trebuie să păstreze o „distanță regulamentară” față de victima sa neavând voie să se apropie mai mult de 200 de metri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.