Timişoreanul Răzvan Pomoja pregăteşte albumul său de debut: „Nici o secundă nu...

Timişoreanul Răzvan Pomoja pregăteşte albumul său de debut: „Nici o secundă nu am în cap ideea de comercial, radio şi trend“ VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

razvan pomoja

După ce anul trecut muzicianul timişorean Răzvan Pomoja a debutat cu prima lui piesă instrumentală, artistul a revenit zilele acestea cu o altă compoziţie care îşi va găsi locul pe albumul său de debut, care poartă numele „Milky Sky”.

„Piesa asta, ca şi prima mea compoziţie instrumentală, Star Collision, creează o imagine astrală, spaţiala, un fel de cursă de Formula 1 în spaţiu cosmic. Muzica mea se adresează tuturor evident, dar cu atât mai mult celor care apreciază muzica cu poveste cu sentiment cu o legătură specială lirică şi metaforică între o piesă şi alta.


Nici o secundă nu am în cap ideea de comercial şi radio, de trend, o fac pentru suflet şi din dragostea faţă de muzică în general“, ne-a declarat artistul.

Muzicianul timişorean e o prezenţă binecunoscută pentru melomanii din oraş, el fiind membru fondator şi activ în Trupa Box Office şi Blues & Roll. Alături de aceste două proiecte, Răzvan a mai colaborat în trecut şi cu Pragu’ De Sus şi a făcut parte câţiva ani din trupa Phaser. „M-am apucat de chitară pe la 13 ani şi am înfiinţat prima trupă la 17 ani. În prezent sunt membru activ şi fondator în trupa Box Office. Pe lângă Box Office, mai am un proiect de oldies rock and blues, numit Blues & Roll, şi compun piese proprii (îmi fac singur orchestraţia, aranjamentul muzical, imprimarea instrumentelor). Am în plan să fac un album-concept, însă nu am un deadline pentru el. Nu ştiu câte piese vor fi în final, depinde cât va dura să spun povestea pe care o am în minte, însă jumătate din piese vor fi instrumentale şi jumătate cu voce. Toate cele cu voce se vor lega de partea reală, pământească, iar piesele instrumentale de partea cerească, de spaţiu, de astronomie“, a mai adăugat Răzvan Pomoja.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.