Timișorenii, invitați să-și reînnoiască garderoba, la început de vară. Peste 60 de...

Timișorenii, invitați să-și reînnoiască garderoba, la început de vară. Peste 60 de producători participă la Salonul Industriei Ușoare. Ce oferă la prețuri accesibile

0
DISTRIBUIȚI
Salonul Industriei Ușoare și-a deschis porțile la Timișoara.
Salonul Industriei Ușoare și-a deschis porțile la Timișoara.

Noile tendințe în modă sunt prezentate, timp de patru zile, la Timișoara. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează, în perioada 25 – 29 mai, o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare. Astfel, la Centrul Regional de Afaceri vor fi prezentate cele mai frumoase colecții de sezon. Cei peste 60 de expozanți, majoritatea români, vor oferi participanților, la prețuri accesibile de producător, o gamă variată de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie, articole de lenjerie, dar și accesorii, bijuterii, accesorii, cosmetice sau produse naturiste.

Îmbrăcăminte și încălțăminte la preț de producător

Această ediție este una internațională, asta pentru că la Salonul Industriei Ușoare – ediția de vară participă și un stand din Serbia, zona Zrenjanin, care reunește cinci firme ce prezintă țesături unicat realizate cu tehnică tradițională la război de lemn, îmbrăcăminte cu motive lucrate manual, țesute sau pictate, pălării, papioane sau ciorapi. „Există și produse tradiționale în exteriorul Centrului Regional de Afaceri. Dorim să învățăm publicul larg să se obișnuiască cu produsele tradiționale care sperăm că, în viitorul apropiat, o să vină în fiecare weekend la noi pentru că ne dorim să organizam târg sau expoziție de produse tradiționale”, a precizat Florica Chiriță, directorul general al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș.

Vizitatorii pot participa și la o tombolă al cărei unic premiu este o excursie de două zile pe Transalpina, în cadrul Programului „Iubește România Ta”.


Salonul Industriei Ușoare își așteaptă vizitatorii de miercuri până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00, iar duminică între orele 10.00 – 18.00. Intrarea la eveniment este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.