Tinerele talente ale Timişoarei au ieşit în lumina reflectoarelor. Vezi unde a...

Tinerele talente ale Timişoarei au ieşit în lumina reflectoarelor. Vezi unde a avut loc evenimentul FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-359962100">

tineretalentecjt (6)

Proiectul Tinere Talente Timişoara 2016, iniţiat de către Titi Dragomir, a ieşit din nou în lumina reflectoarelor joi seara, în Sala Multifuncţională a CJT, unde în faţa unui public entuziast au urcat pe scenă o serie de tinere talente.

Evenimentul a fost prezentat de Mimo Obradov şi a inclus şi recitaluri susţinute de formaţiile Vest Phoenix Cover şi Elan. Cu mai mari sau mai mici emoţii, tinerii care au urcat pe scenă au fost răsplătiţi cu aplauze generoase din partea publicului. Balconul sălii a fost „cucerit” de către cei mai tineri spectatori, copiii de la Fundaţia Kinderzukunft – Rudolf Walther. Ei au fost încurajaţi să vină la acest eveniment, după concertul de binefacere al trupei reşiţene Red Flame, care a avut loc cu o săptămână în urmă la sediul fundaţiei.

„A fost un concert bun, cu mici dereglări de sunet, însă ne-am bucurat că am avut parte de un public numeros. Pentru viitor vom mai organiza castinguri, unde aşteptăm tinere talente. În data de 21 mai vom avea un nou concert în aceeaşi formulă la Oţelul Roşu“, ne-a declarat Titi Dragomir.

În decursul celor doi ani de existenţă, campania de sprijinire a talentelor muzicale a scos la iveală o serie de tineri care îşi doresc o carieră muzicală, iar contactul direct, la repetiţii şi pe scenă între muzicieni cu vechi state de plată şi tineri, entuziasmează ambele tabere.

.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.