Percheziții în Timiș: tineri consumatori de droguri, ridicați de mascați în această...

Percheziții în Timiș: tineri consumatori de droguri, ridicați de mascați în această dimineață. Care este legătura cu explozia de la Tomnatic UPDATE 1 Ce se ascundea în încăperea unde s-a produs deflagraţia

2
DISTRIBUIȚI

suspecti droguri

Șase percheziții au avut loc în această dimineață, în vestul județului Timiș, în zona Sânnicolau Mare. Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) și polițiștii au căutat și au găsit stupefiante, iar patru tineri au fost ridicați și duși la audieri. În locuințele lor au fost găsite mai multe borcane cu canabis uscat, „marfa” fiind adusă din străinătate, pentru consum.

Unul dintre cei duși astăzi la audieri era de mai mult timp în vizorul anchetatorilor, iar explozia de ieri din localitatea Tomnatic, în urma căreia mai multe persoane au fost rănite grav, ar fi fost provocată de vaporii rezultați în urma unui experiment cu ulei de canabis.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Încăperea unde s-a produs explozia de ieri era un laborator improvizat în care membrii grupării produceau ulei de canabis.


Aceştia presau plantele şi folosindu-se de gaz sub presiune extrăgeau uleiul, compoziţia care rezulta fiind fiartă pentru a îndepărta, ulterior, gazul. Ce rămânea – uleiul de canabis – era apoi vândut. Încăperea unde s-a produs deflagraţia nu avea nicio gură de aerisire. Cel mai grav rănit în explozie, care are arsuri pe peste 60% din suprafaţa corpului, era monitorizat de anchetatori şi urma ca astăzi să fie ridicat pentru audieri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.